Стейк в соусі «Shriracha»
(покроковий рецепт з фото)
Я дуже рідко їм м'ясо, але ось стейком мене легко спокусити. Звичайно, якщо він добре приготований. Ось ідеальний рецепт м'яса, як на мене. Дивіться, як приготувати стейк в соусі "шрірача" .
Соуза"Shriracha" гострий, саме тому ми не будемо тримати м'ясо в маринаді досить довго. Якщо хочете додати аромату, використовуйте також запашний або інші види перцю, а також ароматні сушені трави.
- Яловичий стейк - 400 грам(2 шматочка по 200 г)
- Сіль, перець - За смаком
- Соєвий соус - 120 мілілітрів
- Соуза"Shriracha" - 1 Ст. Ложка
- Спеції - За смаком
М'ясо промийте та висушіть, трохи солі. Можна додати трохи запашного перцю.
Змішайте гарненько обидва соусу. На цьому етапі можна додати трави або спеції на ваш розсуд.
Помістіть м'ясо в герметичний пакет і залийте соусом. Запечатайте пакет і потрясіть, щоб соус розподілився. Надішліть пакет в холодильник на 30-50 хвилин. Не тримайте м'ясо в соусі більше години!
Розжарити сковороду. Можете додати краплю рослинного масла, але можна і обійтися. Але великому вогні обсмажте м'ясо по 2 хвилини з кожного боку. Потім зменшіть вогонь і доведіть до потрібно ступеня прожарювання (ще по 2-3 хвилини на кожного боку для середнього ступеня). Подавайте стейки гарячими.