Рецепт Стейк в соусі «Shriracha» фото

Стейк в соусі «Shriracha»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо , Яловичина , Говяжа вирізка
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Стейк
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Я дуже рідко їм м'ясо, але ось стейком мене легко спокусити. Звичайно, якщо він добре приготований. Ось ідеальний рецепт м'яса, як на мене. Дивіться, як приготувати стейк в соусі"Шрірача" .

Опис приготування:

Соуза "Shriracha" гострий, саме тому ми не будемо тримати м'ясо в маринаді досить довго. Якщо хочете додати аромату, використовуйте також запашний або інші види перцю, а також ароматні сушені трави.

  • Яловичий стейк - 400 грам(2 шматочка по 200 г)
  • Сіль, перець - За смаком
  • Соєвий соус - 120 мілілітрів
  • Соуза "Shriracha" - 1 Ст. Ложка
  • Спеції - За смаком
 Стейк в соусі
М'ясо промийте та висушіть, трохи солі. Можна додати трохи запашного перцю.
 Стейк в соусі
Змішайте гарненько обидва соусу. На цьому етапі можна додати трави або спеції на ваш розсуд.
 Стейк в соусі
Помістіть м'ясо в герметичний пакет і залийте соусом. Запечатайте пакет і потрясіть, щоб соус розподілився. Надішліть пакет в холодильник на 30-50 хвилин. Не тримайте м'ясо в соусі більше години!
 Стейк в соусі
Розжарити сковороду. Можете додати краплю рослинного масла, але можна і обійтися. Але великому вогні обсмажте м'ясо по 2 хвилини з кожного боку. Потім зменшіть вогонь і доведіть до потрібно ступеня прожарювання (ще по 2-3 хвилини на кожного боку для середнього ступеня). Подавайте стейки гарячими.

Схожі рецепти