Рецепт Соус «Shriracha» фото

Соус «Shriracha»
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
Овочі , Гострий перець , Часник
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На природу
Соуси , До м'яса , До риби
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 30 хв.

Гострий пікантний азіатський соус до м'яса, рибі і інших страв для любителів гостренького. Дивимося - і записуємо рецепт соусу"Шрірачі" в куховарську книгу!

Опис приготування:

Соус виходить дуже гострий, на любителя. Але з м'ясом він, звичайно, поєднується просто чудово! Для приготування соусу можете взяти звичайний столовий оцет (6, 9, 11 % - це вже як вам подобається). Сам соус готується хвилин 30. Ось тільки перець чилі треба буде замочити годин на 8, тому почніть готування з вечора.

  • Перець чилі - 200 грам (червоний)
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 4 зубчики
  • Оцет - 250 грам
соуза & Quot; Shriracha
Підготуйте інгредієнти.
соуза & Quot; Shriracha
Використовуючи рукавички, очистіть перець від насіння, подрібніть.
соуза & Quot; Shriracha
З'єднайте в каструлі очищені зубчики часнику і перець чилі. Додайте сіль, залийте оцтом.
соуза & Quot; Shriracha
Дайте настоятися годин 8.
соуза & Quot; Shriracha
Поставте каструлю з сумішшю на вогонь, додайте цукор, проваріть протягом 5 хвилин.
соуза & Quot; Shriracha
Вилийте суміш у блендер, подрібніть до пюреобразной маси.
соуза & Quot; Shriracha
Потім процідіть через сито.
соуза & Quot; Shriracha
М'якоть теж гарненько протріть через сито.
соуза & Quot; Shriracha
У нас виходить чудовий домашній соус"Шрірача" . Смачного!

Схожі рецепти