Соус «Shriracha»
(покроковий рецепт з фото)
Гострий пікантний азіатський соус до м'яса, рибі і інших страв для любителів гостренького. Дивимося - і записуємо рецепт соусу "шрірачі" в куховарську книгу!
Соус виходить дуже гострий, на любителя. Але з м'ясом він, звичайно, поєднується просто чудово! Для приготування соусу можете взяти звичайний столовий оцет (6, 9, 11 % - це вже як вам подобається). Сам соус готується хвилин 30. Ось тільки перець чилі треба буде замочити годин на 8, тому почніть готування з вечора.
- Перець чилі - 200 грам (червоний)
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Часник - 4 зубчики
- Оцет - 250 грам
Використовуючи рукавички, очистіть перець від насіння, подрібніть.
Дайте настоятися годин 8.
Вилийте суміш у блендер, подрібніть до пюреобразной маси.