Рецепт Соус «Shriracha» фото

Соус «Shriracha»
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
Овочі, Гострий перець, Часник
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На природу
Соуси, До м'яса, До риби

Гострий пікантний азіатський соус до м'яса, рибі і інших страв для любителів гостренького. Дивимося - і записуємо рецепт соусу "шрірачі" в куховарську книгу!

Соус виходить дуже гострий, на любителя. Але з м'ясом він, звичайно, поєднується просто чудово! Для приготування соусу можете взяти звичайний столовий оцет (6, 9, 11 % - це вже як вам подобається). Сам соус готується хвилин 30. Ось тільки перець чилі треба буде замочити годин на 8, тому почніть готування з вечора.

  • Перець чилі - 200 грам (червоний)
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 4 зубчики
  • Оцет - 250 грам
соуза
Використовуючи рукавички, очистіть перець від насіння, подрібніть.
соуза
Дайте настоятися годин 8.
соуза
Вилийте суміш у блендер, подрібніть до пюреобразной маси.

Схожі рецепти