Стейк з сьомги у вершковому соусі
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні хочу з вами поділитися, як приготувати стейк із сьомги у вершковому соусі швидко, за лічені хвилини. Рецепт настільки феерічен, що вас приймуть за справжнього французького ресторатора!
Ніжне, солодкувате по-своєму м'ясо сьомги в поєднанні з вершковим соусом - це казка. Даний рецепт я називаю стовідсотковим попаданням в яблучко. Зіпсувати його складно, а не полюбити неможливо. Дуже рекомендую використовувати цей рецепт для готування на велику компанію. Процес приготування займає лічені хвилини, а це дуже зручно.
- Стейк сьомги - 400 грам
- Петрушка - 1 пучок
- Лимон - 1 штука
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Молоко - 1 Склянка
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти, почніть готувати сьомгу.
У каструлі змішайте масло і борошно, розігрійте до однорідної маси 2-3 хвилини, додайте туди цедру лимона.
До цедрі відправте молоко, кип'ятіть до загустіння.
В окремій ємності в підсоленій воді відваріть стейк до готовності (10-12 хвилин).
На тарілку для подачі викладіть готове філе, полийте його соусом.
Присипте готову страву подрібненою петрушкою.