Рецепт Стейк з сьомги у вершковому соусі фото

Стейк з сьомги у вершковому соусі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Риба та морепродукти, Молочні продукти, Молоко, Вершкове масло, Сьомга
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На швидку руку
Гарячі страви, Стейк

Сьогодні хочу з вами поділитися, як приготувати стейк із сьомги у вершковому соусі швидко, за лічені хвилини. Рецепт настільки феерічен, що вас приймуть за справжнього французького ресторатора!

Ніжне, солодкувате по-своєму м'ясо сьомги в поєднанні з вершковим соусом - це казка. Даний рецепт я називаю стовідсотковим попаданням в яблучко. Зіпсувати його складно, а не полюбити неможливо. Дуже рекомендую використовувати цей рецепт для готування на велику компанію. Процес приготування займає лічені хвилини, а це дуже зручно.

  • Стейк сьомги - 400 грам
  • Петрушка - 1 пучок
  • Лимон - 1 штука
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Молоко - 1 Склянка
  • Сіль - За смаком
стейк з сьомги у вершковому соусі - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти, почніть готувати сьомгу.
стейк з сьомги у вершковому соусі - фото крок 2
У каструлі змішайте масло і борошно, розігрійте до однорідної маси 2-3 хвилини, додайте туди цедру лимона.
стейк з сьомги у вершковому соусі - фото крок 3
До цедрі відправте молоко, кип'ятіть до загустіння.
стейк з сьомги у вершковому соусі - фото крок 4
В окремій ємності в підсоленій воді відваріть стейк до готовності (10-12 хвилин).
стейк з сьомги у вершковому соусі - фото крок 5
На тарілку для подачі викладіть готове філе, полийте його соусом.
стейк з сьомги у вершковому соусі - фото крок 6
Присипте готову страву подрібненою петрушкою.

Схожі рецепти