Стейк з сьомги на решітці
(покроковий рецепт з фото)
Соковитий, досить жирний і апетитний стейк із сьомги на решітці в домашніх умовах - це відмінний варіант натурального і корисного страви для всієї родини.
1. Стейки сьомги вимити, обсушити трохи і викласти в невелику мисочку.
2. Підсолити трохи і додати дрібку перцю.
3. Для більш сильного аромату в рецепт приготування стейка з сьомги на решітці можна використовувати щіпку розмарину або інших сушених трав за смаком.
4. Побризкати оливковою олією з обох сторін.
5. Вичавити сік половинки лимона і додати трохи зверху.
6. При бажанні запікати рибку на вогні можна разом з кружечками лимона, які відмінно доповнювати сьомги при подачі.
7. Викласти рибку на решітку і відправити на вогонь.
8. Стейк з сьомги на решітці в домашніх умовах буде добре тільки в тому випадку, якщо не пересушити. Усередині вона повинна залишатися трохи рожевою, щоб не стала занадто жорсткою. Важливо постійно стежити за вогнем і ступенем прожарювання.
Перед подачею стейк можна побризкати соком лимона і доповнити свіжою зеленню. Також відмінно підійде вершковий соус або інший за смаком. Гарніром можуть стати свіжі овочі або запечені на вогні.
Смачного!
- Стейк сьомги - 2 грами
- Лимон - 0.5 штуки
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Розмарин - 1 щіпка
- Оливкова олія - 1-2 Ст. Ложок
2. Підсолити трохи і додати дрібку перцю.
3. Для більш сильного аромату в рецепт приготування стейка з сьомги на решітці можна використовувати щіпку розмарину або інших сушених трав за смаком.
4. Побризкати оливковою олією з обох сторін.
5. Вичавити сік половинки лимона і додати трохи зверху.
6. При бажанні запікати рибку на вогні можна разом з кружечками лимона, які відмінно доповнювати сьомги при подачі.
7. Викласти рибку на решітку і відправити на вогонь.
8. Стейк з сьомги на решітці в домашніх умовах буде добре тільки в тому випадку, якщо не пересушити. Усередині вона повинна залишатися трохи рожевою, щоб не стала занадто жорсткою. Важливо постійно стежити за вогнем і ступенем прожарювання.
Перед подачею стейк можна побризкати соком лимона і доповнити свіжою зеленню. Також відмінно підійде вершковий соус або інший за смаком. Гарніром можуть стати свіжі овочі або запечені на вогні.
Смачного!