Рецепт Стейк з сьомги на решітці фото

Стейк з сьомги на решітці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Сьомга
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На природу , На святковий стіл
Гарячі страви , Стейк
Кількість порцій: 2
Час приготування: 25 хв.

Соковитий, досить жирний і апетитний стейк із сьомги на решітці в домашніх умовах - це відмінний варіант натурального і корисного страви для всієї родини.

Опис приготування:

1. Стейки сьомги вимити, обсушити трохи і викласти в невелику мисочку.

2. Підсолити трохи і додати дрібку перцю.

3. Для більш сильного аромату в рецепт приготування стейка з сьомги на решітці можна використовувати щіпку розмарину або інших сушених трав за смаком.

4. Побризкати оливковою олією з обох сторін.

5. Вичавити сік половинки лимона і додати трохи зверху.

6. При бажанні запікати рибку на вогні можна разом з кружечками лимона, які відмінно доповнювати сьомги при подачі.

7. Викласти рибку на решітку і відправити на вогонь.

8. Стейк з сьомги на решітці в домашніх умовах буде добре тільки в тому випадку, якщо не пересушити. Усередині вона повинна залишатися трохи рожевою, щоб не стала занадто жорсткою. Важливо постійно стежити за вогнем і ступенем прожарювання.

Перед подачею стейк можна побризкати соком лимона і доповнити свіжою зеленню. Також відмінно підійде вершковий соус або інший за смаком. Гарніром можуть стати свіжі овочі або запечені на вогні.

Смачного!


  • Стейк сьомги - 2 грами
  • Лимон - 0.5 штуки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Розмарин - 1 щіпка
  • Оливкова олія - 1-2 Ст. Ложок
1. Стейки сьомги вимити, обсушити трохи і викласти в невелику мисочку.

2. Підсолити трохи і додати дрібку перцю.

3. Для більш сильного аромату в рецепт приготування стейка з сьомги на решітці можна використовувати щіпку розмарину або інших сушених трав за смаком.

4. Побризкати оливковою олією з обох сторін.

5. Вичавити сік половинки лимона і додати трохи зверху.

6. При бажанні запікати рибку на вогні можна разом з кружечками лимона, які відмінно доповнювати сьомги при подачі.

7. Викласти рибку на решітку і відправити на вогонь.

8. Стейк з сьомги на решітці в домашніх умовах буде добре тільки в тому випадку, якщо не пересушити. Усередині вона повинна залишатися трохи рожевою, щоб не стала занадто жорсткою. Важливо постійно стежити за вогнем і ступенем прожарювання.

Перед подачею стейк можна побризкати соком лимона і доповнити свіжою зеленню. Також відмінно підійде вершковий соус або інший за смаком. Гарніром можуть стати свіжі овочі або запечені на вогні.

Смачного!

Схожі рецепти