Стейк з сьомги на грилі
(покроковий рецепт з фото)
Стейк з сьомги на грилі я люблю готувати на природі, з Dachen. Маринад для неї робиться швидко і з невеликої кількості інгредієнтів. Довго маринувати не треба. Виходить дуже смачно.
Я люблю стейк із сьомги на грилі подавати з овочами: рибка сама по собі дуже ситна, тому легкий овочевий салат дуже підходить до неї. Звичайно, маринад можна використовувати будь-який. На ваш смак. Якщо ви не хочете, щоб сьомга вийшла гострою, можете маринувати її в майонезі. В будь-якому випадку, вийде смачно і ситно.
- Лосось - 2 штуки (я взяла два шматочки середньої величини. )
- Cilli - 0, 5 чайних ложки (крупно рубана приправа. )
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Листя салату - 2-3 штук (для оздоблення)
Підготуйте всі інгредієнти.
Залийте приправу оливковою олією і перемішайте.
Полийте готовий соус на шматочки сьомги.
Прожарте на грилі з обох сторін. До готовності. Викладаючи в тарілку, прикрасьте салатом. Смачного!