Рецепт Стейк сьомги на грилі фото

Стейк сьомги на грилі
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Риба та морепродукти, Мед, Сьомга
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Стейк

Розповім, як приготувати стейк сьомги на грилі. Блюдо сподобається всім любителям риби. Сьомга маринується в лимонно-медовому соусі, а потім готується на грилі. Подається до столу з пікантним соусом.

Стейки сьомги, приготовані на грилі, це чудове самостійне блюдо. До риби подається келих червоного або білого сухого вина. Якщо забажаєте приготувати якийсь гарнір, рекомендую картопляне пюре або овочі на пару. Удачі в приготуванні!

  • Сьомга - 4 штуки (стейки)
  • Лимон - 2 штуки
  • Мед - 50 грам
  • Чебрець - 8 штук (гілочки)
  • Розмарин - 8 штук (гілочки)
  • Масло оливкове - 100 мілілітрів
  • Часник - 4 зубчики
  • Сіль і перець - За смаком
стейк сьомги на грилі - фото крок 1
Стейки сьомги посоліть і поперчіть.
стейк сьомги на грилі - фото крок 2
Полийте рибу лимонним соком і оливковою олією. Також додайте пропущений через прес часник. Залиште сьомгу на 10-15 хвилин для маринування.
стейк сьомги на грилі - фото крок 3
Перекладіть стейки на гриль. Обсмажте їх до готовності з усіх боків.
стейк сьомги на грилі - фото крок 4
Риба подається до столу з соусом. Він складається з лимонного соку змішаного з медом, а також подрібненим розмарином і чебрецем.
стейк сьомги на грилі - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти