Стейк тартар
(покроковий рецепт з фото)
Все м'ясоїди знайомі з таким блюдом, як біфштекст. Це стейк з яловичини. І багато хто знає, що таке тартар: це закуска з сирої риби або м'яса. А що, якщо з'єднати ці страви в одному?
Ідея здається дивною, але такий рецепт є. І при тому він досить популярний у Франції, хоча відноситься до татарської кухні. Хочу вам розповісти про те, як приготувати біфштекс тартар. Його роблять з конини, хоча ви можете використовувати яловичину. Тільки вибирайте найякісніше м'ясо.
- Конні - 400 грам
- Каперсами - 40 грам
- Ріпчаста цибуля - 3 штуки
- Яйця перепелині - 8 штук
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Винний оцет - 3 краплі
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Дижонская гірчиця - 2 Ст. Ложки
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
Конину перемолу в фарш через м'ясорубку. Додайте до нього сіль, перець, гірчицю, томатну пасту і подрібнені каперси з цибулею. Також додайте 4 яйця, оцет і рослинне масло.
Масу добре перемішайте. Загорніть її в харчову плівку. Приберіть фарш в холодильник на 30 хвилин.
Сформуйте з м'яса котлетки, зробивши в середині поглиблення. У них влийте по яйцю. Подавайте з гарніром. Смачного!