Рецепт Стейк тартар фото

Стейк тартар
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
М'ясо , Яйця
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Все м'ясоїди знайомі з таким блюдом, як біфштекст. Це стейк з яловичини. І багато хто знає, що таке тартар: це закуска з сирої риби або м'яса. А що, якщо з'єднати ці страви в одному?

Опис приготування:

Ідея здається дивною, але такий рецепт є. І при тому він досить популярний у Франції, хоча відноситься до татарської кухні. Хочу вам розповісти про те, як приготувати біфштекс тартар. Його роблять з конини, хоча ви можете використовувати яловичину. Тільки вибирайте найякісніше м'ясо.

  • Конні - 400 грам
  • Каперсами - 40 грам
  • Ріпчаста цибуля - 3 штуки
  • Яйця перепелині - 8 штук
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Винний оцет - 3 краплі
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Дижонская гірчиця - 2 Ст. Ложки
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
стейк тартар - фото крок 1
Конину перемолу в фарш через м'ясорубку. Додайте до нього сіль, перець, гірчицю, томатну пасту і подрібнені каперси з цибулею. Також додайте 4 яйця, оцет і рослинне масло.
стейк тартар - фото крок 2
Масу добре перемішайте. Загорніть її в харчову плівку. Приберіть фарш в холодильник на 30 хвилин.
стейк тартар - фото крок 3
Сформуйте з м'яса котлетки, зробивши в середині поглиблення. У них влийте по яйцю. Подавайте з гарніром. Смачного!

Схожі рецепти