М'ясний тартар
(покроковий рецепт з фото)
М'ясний тартар - блюдо з багатою історією. Готується м'ясної тартар зі свіжого яловичого фаршу. Традиційно до нього додають каперси. Приготуйте ваші улюблені спеції і дерзайте.
М'ясний тартар вперше з'явився у Франції. Завжди вважався делікатесом. Готують його з каперсами, як і багато століть назад. Лук і петрушку можете перемішати з фаршем, але я віддаю перевагу подавати, як гарнір. Так смак м'яса буде яскравіше. М'ясний тартар вважається стравою, яке зміцнює імунітет, підвищує працездатність всього організму. Насолоджуйтесь ніжним смаком сирого м'яса. Рецепт м'ясного тартара з фото для вас.
- Фарш із яловичини - 800 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Каперсами - 4 Ст. Ложки
- Корнішони - 4 штуки
- Пучок петрушки - 1 штука (маленький)
- Майонез - 4 Ст. Ложки
- Яєчний жовток - 4 штуки
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Викладіть в чашку яловичий фарш.
Додати сіль фарсі, поперчіть. Якщо хочете, додайте ваших улюблених спецій.
Візьміть в долоньку шматочок фаршу. Зліпити невелику котлету.
Відразу ж викладіть сиру котлету на тарілку, в якій будете подавати м'ясний тартар. Розплющите її трохи, зверху акуратно викладіть яєчний жовток.
До м'ясного тартар викладіть каперси, карнішони, дрібно рубаний ріпчасту цибулю в тарілку до тартар. Майонез викладіть поруч, як соус. Полийте м'ясної тартар оливковою олією. Прикрасьте рубаною петрушкою. Смачного!