Рецепт М'ясний тартар фото

М'ясний тартар
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня
М'ясо, Фарш, Яловичина
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На швидку руку, На святковий стіл

М'ясний тартар - блюдо з багатою історією. Готується м'ясної тартар зі свіжого яловичого фаршу. Традиційно до нього додають каперси. Приготуйте ваші улюблені спеції і дерзайте.

М'ясний тартар вперше з'явився у Франції. Завжди вважався делікатесом. Готують його з каперсами, як і багато століть назад. Лук і петрушку можете перемішати з фаршем, але я віддаю перевагу подавати, як гарнір. Так смак м'яса буде яскравіше. М'ясний тартар вважається стравою, яке зміцнює імунітет, підвищує працездатність всього організму. Насолоджуйтесь ніжним смаком сирого м'яса. Рецепт м'ясного тартара з фото для вас.

  • Фарш із яловичини - 800 грам
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Каперсами - 4 Ст. Ложки
  • Корнішони - 4 штуки
  • Пучок петрушки - 1 штука (маленький)
  • Майонез - 4 Ст. Ложки
  • Яєчний жовток - 4 штуки
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
м'ясний тартар - фото крок 1
Викладіть в чашку яловичий фарш.
м'ясний тартар - фото крок 2
Додати сіль фарсі, поперчіть. Якщо хочете, додайте ваших улюблених спецій.
м'ясний тартар - фото крок 3
Візьміть в долоньку шматочок фаршу. Зліпити невелику котлету.
м'ясний тартар - фото крок 4
Відразу ж викладіть сиру котлету на тарілку, в якій будете подавати м'ясний тартар. Розплющите її трохи, зверху акуратно викладіть яєчний жовток.
м'ясний тартар - фото крок 5
До м'ясного тартар викладіть каперси, карнішони, дрібно рубаний ріпчасту цибулю в тарілку до тартар. Майонез викладіть поруч, як соус. Полийте м'ясної тартар оливковою олією. Прикрасьте рубаною петрушкою. Смачного!

Схожі рецепти