Рецепт Cous «тартар» зі свіжих огірків фото

Cous «тартар» зі свіжих огірків
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Овочі, Молочні продукти, Огірок
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На швидку руку
Соуси, Тартар соус

Влітку хочеться з'їсти щось легке і корисне. І я покажу, як приготувати соус "тартар" зі свіжих огірків. Він не тільки ідеально поєднується з рибними або м'ясними стравами, але і підходить для салатів.

У дієтичному варіанті соусу замість основи зі сметани і майонезу можна використовувати грецький йогурт. Або ж його можна комбінувати з цими продуктами в різних пропорціях.

Із зелені краще використовувати петрушку і / або кріп. Але якщо вам подобається смак і аромат кінзи, вона теж цілком може підійти. А якщо свіжої зелені немає, то можна використовувати сухі суміші трав.

  • Огірок свіжий - 2 штуки
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 1 зубчик
  • Сік лимонний - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Зелень свіжа - 1 пучок (кріп або петрушка)
  • Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
двоюрідний брат
Тепер викладіть огірки в миску і додайте до них по 2 столові ложки майонезу і сметани. Краще вибирати продукти з невеликим вмістом жиру. Додайте до цих інгредієнтів дрібку солі.
двоюрідний брат
Залишилося додати зелень і лимонний сік. Зелень вимийте і добре просушіть паперовим рушником, нарубати її і разом з чайною ложкою лимонного соку і відправте до інших продуктів. Тепер потрібно збити соус блендером на мінімальній швидкості, щоб подрібнити великі шматочки овочів. Все готово!

Схожі рецепти