Рецепт Cous «Сині сири» фото

Cous «Сині сири»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Молочні продукти , Сир
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Соуси , Для птахів , До м'яса , Соус сирний
Кількість порцій: 4-8
Час приготування: 10 хв.

Ідеальний соус"Блю чіз" до м'яса і птиці можна приготувати всього за 10 хвилин. Його часто додають навіть до закусок і подають в окремій креманке до основних страв. Основа соусу - блакитний сир.

Опис приготування:

Цей американський сирний соус чудово підходить до м'яса, птиці, рибі і багатьом закусок. Навіть запечені овочі чудово поєднуються з ним, а гострі курячі крильця"буффало" і соус"Блю чіз" просто не"можуть один без одного" . Кількістю і відсотком жирності сметани регулюйте густоту соусу.

  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Йогурт - 2 Ст. Ложки
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
  • Сир з блакитною цвіллю - 100 грам
  • Лимонний сік - 1 Чайна ложка
  • Ворчестерський соус - 2 чайних ложки
  • Гірчичний - 2 чайних ложки
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль і перець мелений чорний - 1 За смаком
Cous
1. Насамперед змішуємо сметану, йогурт і майонез. Ретельно все перемішуємо, щоб маса вийшла однорідною.
Cous
2. Потім додаємо всі інші інгредієнти. Часник потрібно видавити через прес і відправити в соус разом з соком.
Cous
3. Тепер все ретельно перемішуємо. Краще скористатися блендером, щоб маса вийшла однорідною.
Cous
4. Перекладаємо соус"Блю чіз" в креманку і подаємо до основних страв.

Схожі рецепти