Cous «Сині сири»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-8
Час приготування: 10 хв.
Ідеальний соус"Блю чіз" до м'яса і птиці можна приготувати всього за 10 хвилин. Його часто додають навіть до закусок і подають в окремій креманке до основних страв. Основа соусу - блакитний сир.
Опис приготування:
Цей американський сирний соус чудово підходить до м'яса, птиці, рибі і багатьом закусок. Навіть запечені овочі чудово поєднуються з ним, а гострі курячі крильця"буффало" і соус"Блю чіз" просто не"можуть один без одного" . Кількістю і відсотком жирності сметани регулюйте густоту соусу.
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Йогурт - 2 Ст. Ложки
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Сир з блакитною цвіллю - 100 грам
- Лимонний сік - 1 Чайна ложка
- Ворчестерський соус - 2 чайних ложки
- Гірчичний - 2 чайних ложки
- Часник - 2 зубчики
- Сіль і перець мелений чорний - 1 За смаком
1. Насамперед змішуємо сметану, йогурт і майонез. Ретельно все перемішуємо, щоб маса вийшла однорідною.
2. Потім додаємо всі інші інгредієнти. Часник потрібно видавити через прес і відправити в соус разом з соком.
3. Тепер все ретельно перемішуємо. Краще скористатися блендером, щоб маса вийшла однорідною.
4. Перекладаємо соус"Блю чіз" в креманку і подаємо до основних страв.