Розсольник зі свіжих огірків
(покроковий рецепт з фото)
Смачний суп з доступних і недорогих продуктів, який можна готувати цілий рік. Суп густий, ситний, наваристий. Відмінний варіант для повсякденного меню!
Розсольник зі свіжими огірками виходить легший, але не менш смачний. Приготуйте розсольник на воді і такий ароматний супчик стане в нагоді в пісні дні або підійде тим, хто сидить на дієті.
- Перлова крупа - 100 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Картопля - 3 штуки
- Перець солодкий - 0, 5 штуки
- Огірок - 1 штука
- Томатна паста - 1, 5 Ст. Ложки
- Лавровий лист - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Бульйон м'ясний - 2-3 літрів (можна замінити на воду)
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
Підготуйте необхідні інгредієнти. Перловку промийте і замочіть заздалегідь у воді на кілька хвилин. Я залишаю на ніч.
Суп можна приготувати як на воді, так і на будь-якому м'ясному бульйоні. Кількість регулюйте від бажаної густоти супу.
Доведіть бульйон до кипіння. Додайте сіль, спеції, лавровий лист і перлову крупу. Готуйте після закипання на невеликому вогні близько 40 хвилин або до тих пір, поки крупа не стане м'якою.
Болгарський перець наріжте соломкою, цибуля пір'ям, моркву натріть на крупній тертці.
Обсмажте овочі на сковороді до готовності.
Додайте томатну пасту і подрібнений часник.
Обсмажте все разом 2-3 хвилини.
Картопля наріжте брусочками.
Огірок наріжте невеликий соломкою.
Коли перловка буде готова, додайте в каструлю картоплю і варіть до його готовності. В самому кінці додайте зажарку з овочів і нарізаний огірок. Доведіть суп до кипіння і проваріть пару хвилин.
В кінці за бажанням додайте свіжу зелень. Зніміть каструлю з вогню і дайте настоятися супу кілька хвилин.
Готовий розсольник зі свіжих огірків розливаємо по тарілках і подаємо до столу зі сметаною і хлібом. Смачного!