Рецепт Стейк і чімічуррі соус фото

Стейк і чімічуррі соус
(покроковий рецепт з фото)

Аргентинська кухня
М'ясо , Овочі , Яловичина , Часник
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , 23 лютого
Гарячі страви , Стейк
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 15 хв.

Не треба боятися смажити будинку стейки. Насправді весь секрет в правильно підібраному м'ясі і парі тренувань, щоб зробити необхідну прожарювання. А рецепт є!

Опис приготування:

Сьогодні пропоную вам дізнатися про те, як приготувати стейк і чімічуррі соус. Це класична подача страви в країнах Південної Америки, особливо вона любима в Аргентині. Там м'ясо запікають на грилі. Соус свіжий із зелені, і тому він відмінно відтіняє смак важкої яловичини. Хоча якщо ви зробите все правильно, то вона буде танути в роті.

  • Яловичий стейк - 700 грам
  • Зелена цибуля, перо - 3 штуки
  • Петрушка - 1 пучок
  • Часник - 5 зубчиків
  • Орегано - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Чорний мелений перець - 0, 25 чайних ложки
  • Оливкова олія - 100 мілілітрів
  • Винний червоний оцет - 3 Ст. Ложки
стейк і чімічуррі соус - фото крок 1
1. Отже, в блендер викладіть всю зелень, часник, сіль і перець.
стейк і чімічуррі соус - фото крок 2
2. Перетворіть суміш в пюре, а в кінці додайте масло з оцтом.
стейк і чімічуррі соус - фото крок 3
3. Розігрійте трохи масло на сковороді. М'ясо натріть сіллю і перцем. Обсмажте стейк з обох боків до рум'яної скоринки.
стейк і чімічуррі соус - фото крок 4
4. Подавайте стейк нарізаним з соусом. Смачного!

Схожі рецепти