Стейк і чімічуррі соус
(покроковий рецепт з фото)
Не треба боятися смажити будинку стейки. Насправді весь секрет в правильно підібраному м'ясі і парі тренувань, щоб зробити необхідну прожарювання. А рецепт є!
Сьогодні пропоную вам дізнатися про те, як приготувати стейк і чімічуррі соус. Це класична подача страви в країнах Південної Америки, особливо вона любима в Аргентині. Там м'ясо запікають на грилі. Соус свіжий із зелені, і тому він відмінно відтіняє смак важкої яловичини. Хоча якщо ви зробите все правильно, то вона буде танути в роті.
- Яловичий стейк - 700 грам
- Зелена цибуля, перо - 3 штуки
- Петрушка - 1 пучок
- Часник - 5 зубчиків
- Орегано - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Чорний мелений перець - 0, 25 чайних ложки
- Оливкова олія - 100 мілілітрів
- Винний червоний оцет - 3 Ст. Ложки
1. Отже, в блендер викладіть всю зелень, часник, сіль і перець.
2. Перетворіть суміш в пюре, а в кінці додайте масло з оцтом.
3. Розігрійте трохи масло на сковороді. М'ясо натріть сіллю і перцем. Обсмажте стейк з обох боків до рум'яної скоринки.
4. Подавайте стейк нарізаним з соусом. Смачного!