Рецепт Соус під стейк фото

Соус під стейк
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Молочні продукти , Вершки , Вершкове масло
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви
На швидку руку
Соуси , До м'яса
Кількість порцій: 6-7
Час приготування: 20 хв.

Якщо Ви задумали приготувати соковитий стейк, напевно до нього потрібно буде"придумати" смачний соус. Пропоную приготувати ароматний гірчичний соус з вином, вершками і вершковим маслом. Апетитно!

Опис приготування:

Перед вами - простий рецепт приготування соусу під стейк. Соус готується в каструлі, в яку зливається рідина від приготованого стейка, потім додається вино. Необхідно випарувати половину обсягу рідини, а потім додати гірчицю, вершки і масло. Варити до загустіння, додавши спеції за смаком. Поливаємо стейк соусом і подаємо на стіл. Хай щастить!

  • Вино біле сухе - 2 Ст. Ложки
  • Вершки - 70 мілілітрів
  • Вершкове масло - 2 чайних ложки
  • Гірчиця з зернами - 2 чайних ложки
  • Сіль і перець - За смаком
соус під стейк - фото крок 1
Виливаємо в каструлю сік, який залишився після обсмажування стейка. Додаємо вино і готуємо на середньому вогні, поки половина рідини не випарується.
соус під стейк - фото крок 2
Тепер додайте гірчицю, вершки і вершкове масло. Сіль і перець за смаком. Продовжуємо варити, поки соус не загусне.
соус під стейк - фото крок 3
Подаємо стейк з соусом до столу. Смачного!

Схожі рецепти