Соус під стейк
(покроковий рецепт з фото)
Якщо Ви задумали приготувати соковитий стейк, напевно до нього потрібно буде "придумати" смачний соус. Пропоную приготувати ароматний гірчичний соус з вином, вершками і вершковим маслом. Апетитно!
Перед вами - простий рецепт приготування соусу під стейк. Соус готується в каструлі, в яку зливається рідина від приготованого стейка, потім додається вино. Необхідно випарувати половину обсягу рідини, а потім додати гірчицю, вершки і масло. Варити до загустіння, додавши спеції за смаком. Поливаємо стейк соусом і подаємо на стіл. Хай щастить!
- Вино біле сухе - 2 Ст. Ложки
- Вершки - 70 мілілітрів
- Вершкове масло - 2 чайних ложки
- Гірчиця з зернами - 2 чайних ложки
- Сіль і перець - За смаком
Виливаємо в каструлю сік, який залишився після обсмажування стейка. Додаємо вино і готуємо на середньому вогні, поки половина рідини не випарується.
Тепер додайте гірчицю, вершки і вершкове масло. Сіль і перець за смаком. Продовжуємо варити, поки соус не загусне.
Подаємо стейк з соусом до столу. Смачного!