Рецепт Стейк сьомги під вершковим соусом фото

Стейк сьомги під вершковим соусом
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Риба та морепродукти , Молочні продукти , Вершки , Сьомга
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Стейк , Страви у фользі
Кількість порцій: 3
Час приготування: 1 г. 10 хв.

Для себе я вибрала два улюблених варіанти страв з риби, а точніше - гарячих, де вона грає головну роль. Перший: ціла запечена рибка під лимонним соком і приправами, - а другим зараз поділюся.

Опис приготування:

Це мій простий рецепт про те, як приготувати стейк сьомги під вершковим соусом в фользі. Вибирайте для такого тільки червоне філе. Якщо не перетримати його в духовій шафі, то все вийде, як треба, адже тут немає нічого складного. Але саме в цій простоті міститься прекрасний смак.

  • Сьомга стейк - 3 штуки
  • Лимон - 0, 5 штуки
  • Вершки 10% - 100 мілілітрів
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Плавлений сир - 3 чайних ложки
  • Базилік сушений - 1 Чайна ложка
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
стейк сьомги під вершковим соусом - фото крок 1
Сьомгу промийте. Сіль файл, поперчіть, додайте спеції, залийте його лимонним соком. Залиште рибу маринуватися на півгодини.
стейк сьомги під вершковим соусом - фото крок 2
Потім на фольгу натріть не весь сир. Для вас інвестувати стейки. Зверху натріть вершкове масло.
стейк сьомги під вершковим соусом - фото крок 3
Кожен шматочок загорніть у фольгу. Запікайте рибу при 180 градусах в духовці протягом 30 хвилин.
стейк сьомги під вершковим соусом - фото крок 4
Поки все запікається, приготуйте соус. Вершки підігрійте на вогні. Додайте в них базилік, сир, спеції, перець і сіль. Готуйте соус до потрібної густоти, помішуючи.
стейк сьомги під вершковим соусом - фото крок 5
Подавайте сьомгу, полив її соусом з улюбленим гарніром. Смачного!

Схожі рецепти