Рецепт Фаршировані черепашки під вершковим соусом фото

Фаршировані черепашки під вершковим соусом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо , Молочні продукти , Вершки , Сир , Макарони
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви з начинкою
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 55 хв.

Хочете побалувати себе і рідних апетитним і дуже смачним блюдом? Тоді не полінуйтеся і повторіть цей зовсім нескладний рецепт приготування фаршированих черепашок під вершковим соусом.

Опис приготування:

Досить оригінальний варіант подачі традиційного м'яса з макаронами - це фаршировані черепашки під вершковим соусом в домашніх умовах. Від такої страви неможливо відірватися. Подавати до столу його можна з овочами як свіжими, так і маринованими, наприклад.

  • Мушлі - 400 грам
  • М'ясо - 350-400 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Часник - 4-6 зубчиків
  • Жовтки - 4 штуки(+ 1 білок або ціле яйце)
  • Біле сухе вино - 50 мілілітрів
  • Сир - 100 грам
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Вершки - 200 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Мускатний горіх - За смаком
фаршировані черепашки під вершковим соусом - фото крок 1
1. Насамперед потрібно зайнятися фаршем. М'ясо вимити, обсушити і пропустити через м'ясорубку (можна подрібнити в комбайні) разом з часником. Вбити яйце або білок, додати за смаком сіль, перець і інші спеції.
фаршировані черепашки під вершковим соусом - фото крок 2
2. Як слід перемішати фарш і наповнити їм макарони. В цей час поставити на вогонь каструлю з водою і довести до кипіння.
фаршировані черепашки під вершковим соусом - фото крок 3
3. Після закипання воду підсолити, потім відправити туди черепашки. Варити на середньому вогні близько 5-7 хвилин.
фаршировані черепашки під вершковим соусом - фото крок 4
4. Тепер можна зайнятися соусом. Для початку поставте розігріватися сковороду з маслом. Очистіть цибулину. Наріжте її дрібними кубиками (при бажанні можна і не використовувати овочі).
фаршировані черепашки під вершковим соусом - фото крок 5
5. Викладіть цибулю в сковороду і обсмажте.
фаршировані черепашки під вершковим соусом - фото крок 6
6. Поки смажиться цибуля, вбийте в невелику мисочку жовтки і додайте до них близько 100 мілілітрів вершків.
фаршировані черепашки під вершковим соусом - фото крок 7
7. Решта вершки вилийте до обсмаженої цибулі.
фаршировані черепашки під вершковим соусом - фото крок 8
8. Додати сіль, додайте перець, мускатний горіх, улюблені спеції або сушені трави. Потім додайте для пікантності трохи білого вина.
фаршировані черепашки під вершковим соусом - фото крок 9
9. Влити жовтки з вершками тонкою цівкою. Варити соус на середньому вогні, постійно помішуючи.
фаршировані черепашки під вершковим соусом - фото крок 10
10. Готові макарони акуратно дістати з води шумівкою і викласти на тарілки для подачі. Сир натерти на тертці.
фаршировані черепашки під вершковим соусом - фото крок 11
11. Додати його в соус, акуратно перемішати. От і все: фаршировані черепашки під вершковим соусом в домашніх умовах готові до подачі. Можна попередньо відправити їх в соус або полити їм зверху.

Схожі рецепти