Рецепт Фаршировані черепашки під соусом «бешамель» фото

Фаршировані черепашки під соусом «бешамель»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Макарони
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Фаршировані

На обід або вечерю для всієї родини рекомендую зробити це неймовірно апетитне блюдо. Ситно, смачно, нескладно в процесі і дивно оригінально. Спробуйте, і вам обов'язково сподобається!

Поспішаю поділитися з вами дуже цікавим варіантом, як приготувати фаршировані черепашки під соусом "бешамель" . В якості начинки тут використовується 3 виду сиру і шпинат, виходить дуже ніжно і апетитно. Щоб страва була більш пікантним і виглядало не надто блідо, рекомендую також додати трохи томатного соусу. Ви побачите, як черепашки відразу заграють яскравими квітами і стануть ще смачніше. Це класне блюдо для всієї родини, так що раджу взяти на замітку.

  • Мушлі - 500 грам (макарони)
  • Rikotta - 800 грам
  • Пармезан - 120 грам
  • Моцарелла - 150 грам
  • Яйце - 3 штуки
  • Шпинат - 300 грам
  • Сіль і перець - 1 За смаком
  • Томатний соус - 1 Склянка
  • Соус "бешамель" - 2 склянки (вершкове масло, мука, молоко, мускатний горіх)
  • Пластівці перцю чилі - 1.5 чайних ложки
фаршировані черепашки під соусом
1. Насамперед потрібно в підсоленій воді відварити черепашки. Важливо не переварити, досить хвилин 5-6.
фаршировані черепашки під соусом
2. Спочатку відкиньте їх на друшляк, а після розкладіть на деку або рушник, щоб повністю прибрати воду.
фаршировані черепашки під соусом
3. Поки макарони стікають, можна зробити начинку: з'єднайте в глибокій мисці збиті яйця, rikottu, tertuû mocarellu і половину сиру Пармезан. Додайте шпинат, сіль і перець за смаком. Все ретельно перемішайте.
фаршировані черепашки під соусом
4. Для приготування соусу "бешамель" розтопіть грам 50 вершкового масла, додайте пару ложок борошна і обсмажте до золотистого кольору. Після тонкою цівкою вливайте молоко, постійно помішуючи. Посоліть соус і додайте мускатний горіх. Уварите до загустения.
фаршировані черепашки під соусом
5. Тепер можна збирати блюдо. Підготуйте жароміцних форму, наповніть акуратно черепашки начинкою і викладіть у форму.
фаршировані черепашки під соусом
6. Зверху викладіть трохи томатного соусу. В даному випадку це готовий соус "маринара", але ви можете зробити будь-який, який вам подобається.
фаршировані черепашки під соусом
7. Викладіть соус "бешамель" . Щоб зручно було розділяти черепашки перед подачею, розміщуйте соус точно на них.
фаршировані черепашки під соусом
8. Зверху присипте відкладеним пармезаном і пластівцями перцю. Надішліть в розігріту до 190 градусів духовку.
фаршировані черепашки під соусом
9. Запікайте черепашки хвилин 30-40 до румяности.
Смачного!

Схожі рецепти