Рецепт Фаршировані черепашки «Курка в шпинаті» фото

Фаршировані черепашки «Курка в шпинаті»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Макарони
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Фаршировані
Кількість порцій: 3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Впевнена, багато раніше пробували різні види пасти, фаршировані різноманітними начинками. А чи пробували ви черепашки, фаршировані курячо-шпинатній начинкою? впевнена, що ні. Ось спробуйте!

Опис приготування:

Фаршировані черепашки - ідеальний варіант для домашнього сімейного вечері або святкового застілля. У цій страві всі: і гаряче, і гарнір, і соус. Виходить дуже яскраво, насичено і, звичайно ж, смачно! Сьогодні я поділюся з вами докладним рецептом, як приготувати фаршировані черепашки «Курка в шпинаті».

  • Паста"Мушлі" - 12-15 штук (великі черепашки)
  • Куряча грудка - 200 грам
  • Шпинат - 200 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Сир твердий - 100 грам
  • Томатний соус - 150 грам
  • Сіль, перець - За смаком
  • Масло рослинне - 2 чайних ложки
фаршировані черепашки
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Курячі грудки відразу ж поставте варитися в підсоленій за смаком воді. Варіть грудку до повної готовності, потім остудіть і дрібно наріжте.
фаршировані черепашки
Цибулину дрібно поріжте і пасеруйте на олії до золотистого кольору.
фаршировані черепашки
Додайте в сковороду шпинат і готуйте, часто помішуючи, кілька хвилин, поки шпинат не отримає темно-зелений колір і маса не зменшиться в обсязі.
фаршировані черепашки
Перекладіть шпинат в глибоку миску, додайте до нього подрібнену курку і натертий на дрібній тертці сир. Додайте сіль і перець за смаком.
фаршировані черепашки
Все це добре перемішайте.
фаршировані черепашки
Мушлі відваріть до готовності в підсоленій воді, потім відкиньте на друшляк. Як тільки вони трохи охолонуть, щоб можна було тримати в руці, починайте їх фарширувати. Наповніть черепашки підготовленої курячо-шпинатній начинкою і викладіть у форму для запікання.
фаршировані черепашки
Зверху полийте все томатним соусом (можна звичайним кетчупом).
фаршировані черепашки
Запікайте черепашки в духовці при 180 градусах 20 хвилин. Для 10 хвилин до готовності можна додатково посипати їх зверху тертим сиром - скоринка вийде просто відмінною. От і все, фаршировані черепашки «Курка в шпинаті» готові, їжте із задоволенням!

Схожі рецепти