Фаршировані черепашки «Курка в шпинаті»
(покроковий рецепт з фото)
Впевнена, багато раніше пробували різні види пасти, фаршировані різноманітними начинками. А чи пробували ви черепашки, фаршировані курячо-шпинатній начинкою? впевнена, що ні. Ось спробуйте!
Фаршировані черепашки - ідеальний варіант для домашнього сімейного вечері або святкового застілля. У цій страві всі: і гаряче, і гарнір, і соус. Виходить дуже яскраво, насичено і, звичайно ж, смачно! Сьогодні я поділюся з вами докладним рецептом, як приготувати фаршировані черепашки «Курка в шпинаті».
- Паста "мушлі" - 12-15 штук (великі черепашки)
- Куряча грудка - 200 грам
- Шпинат - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Сир твердий - 100 грам
- Томатний соус - 150 грам
- Сіль, перець - За смаком
- Масло рослинне - 2 чайних ложки
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Курячі грудки відразу ж поставте варитися в підсоленій за смаком воді. Варіть грудку до повної готовності, потім остудіть і дрібно наріжте.
Цибулину дрібно поріжте і пасеруйте на олії до золотистого кольору.
Додайте в сковороду шпинат і готуйте, часто помішуючи, кілька хвилин, поки шпинат не отримає темно-зелений колір і маса не зменшиться в обсязі.
Перекладіть шпинат в глибоку миску, додайте до нього подрібнену курку і натертий на дрібній тертці сир. Додайте сіль і перець за смаком.
Все це добре перемішайте.
Мушлі відваріть до готовності в підсоленій воді, потім відкиньте на друшляк. Як тільки вони трохи охолонуть, щоб можна було тримати в руці, починайте їх фарширувати. Наповніть черепашки підготовленої курячо-шпинатній начинкою і викладіть у форму для запікання.
Зверху полийте все томатним соусом (можна звичайним кетчупом).
Запікайте черепашки в духовці при 180 градусах 20 хвилин. Для 10 хвилин до готовності можна додатково посипати їх зверху тертим сиром - скоринка вийде просто відмінною. От і все, фаршировані черепашки «Курка в шпинаті» готові, їжте із задоволенням!