Рецепт Фаршировані черепашки під соусом фото

Фаршировані черепашки під соусом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо, Макарони
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Страви з начинкою, Фаршировані

Фаршировані черепашки під соусом в Італії назвали б "каннеллоні під соусом бешамель" . Ця страва дуже ситна і неймовірно смачне.


Ця страва дуже люблять в Італії. У нашій кухні воно також завоювало популярність. Готуються фаршировані черепашки під соусом досить швидко - не більше години - і подаються гарячими. Тут можна експериментувати, додаючи в начинку різні інгредієнти і роблячи інший соус, наприклад.

  • Мушлі - 500 грам
  • Фарш - 300 грам
  • Баклажан - 1 штук
  • Помідори - 2 штуки
  • Вершки - 200 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Сир - 150 грам
  • Сіль і спеції - За смаком
фаршировані черепашки під соусом - фото крок 1
1. З макаронних виробів можна брати будь-які. Я вирішила взяти черепашки, хоча трубчасті макарони були б краще. Отже, відварюємо черепашки до напівготовності, промиваємо і відкладаємо.
фаршировані черепашки під соусом - фото крок 2
2. Обсмажуємо дрібно нарізаний баклажан з цибулею, додаємо фарш і доводимо до готовності нашу начинку. При бажанні можна додати помідори, болгарський перець і моркву. Приправити сіллю і виробляють спустошеною.
фаршировані черепашки під соусом - фото крок 3
3. Окремо готуємо соус: обсмажуємо борошно з вершковим маслом. Додаємо вершки і варимо соус, постійно помішуючи. Головне, щоб він загус і не було грудок.
фаршировані черепашки під соусом - фото крок 4
4. Я додала ще зелений горошок, але це не обов'язково. Відправляємо нашу заготовку в духовку на 25 хвилин і запікаємо при температурі 180-190 градусів.
фаршировані черепашки під соусом - фото крок 5
5. Подаємо в гарячому вигляді наші фаршировані черепашки під соусом як самостійну страву.

Схожі рецепти