Фаршировані черепашки під соусом
(покроковий рецепт з фото)
Фаршировані черепашки під соусом в Італії назвали б "каннеллоні під соусом бешамель" . Ця страва дуже ситна і неймовірно смачне.
Ця страва дуже люблять в Італії. У нашій кухні воно також завоювало популярність. Готуються фаршировані черепашки під соусом досить швидко - не більше години - і подаються гарячими. Тут можна експериментувати, додаючи в начинку різні інгредієнти і роблячи інший соус, наприклад.
- Мушлі - 500 грам
- Фарш - 300 грам
- Баклажан - 1 штук
- Помідори - 2 штуки
- Вершки - 200 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Сир - 150 грам
- Сіль і спеції - За смаком
1. З макаронних виробів можна брати будь-які. Я вирішила взяти черепашки, хоча трубчасті макарони були б краще. Отже, відварюємо черепашки до напівготовності, промиваємо і відкладаємо.
2. Обсмажуємо дрібно нарізаний баклажан з цибулею, додаємо фарш і доводимо до готовності нашу начинку. При бажанні можна додати помідори, болгарський перець і моркву. Приправити сіллю і виробляють спустошеною.
3. Окремо готуємо соус: обсмажуємо борошно з вершковим маслом. Додаємо вершки і варимо соус, постійно помішуючи. Головне, щоб він загус і не було грудок.
4. Я додала ще зелений горошок, але це не обов'язково. Відправляємо нашу заготовку в духовку на 25 хвилин і запікаємо при температурі 180-190 градусів.
5. Подаємо в гарячому вигляді наші фаршировані черепашки під соусом як самостійну страву.