Соус «Під Тай»
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як приготувати соус "пад тай" в домашніх умовах. Це дуже просто, а сам соус при цьому виходить вище всяких похвал: ніжним і при цьому пряним. Він збагатить будь-яке ваше блюдо!
Звичайно, справжній соус "пад тай" подається тільки з блюдом "пад тай" - скляної локшиною. Однак цей простий рецепт соусу мені так сильно сподобався, що тепер я подаю його і до інших страв. Наприклад, в ньому можна відмінно маринувати курочку перед запіканням, а в якості соусу він чудово підійшов до пельменів! Спробуйте самі!
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
- Соус рибний - 1 Ст. Ложка
- Соус томатний - 1 Ст. Ложка (чилі)
- Сік лайма - 2 Ст. Ложки
- Цукор коричневий - 2 Ст. Ложки
- Мед - 1 Ст. Ложка
1. Ось все інгредієнти. Сама страва "під Тай" - це відварна китайська локшина, яку обсмажують разом з яйцями, а потім подають з великою кількістю зелені і з цим дивовижним соусом. Так що ось все інгредієнти перед вами для цієї страви.
2. Власне, Усе, що вам треба зробити для соусу - це ретельно все інгредієнти перемішати до однорідності і розчинення цукру.
3. Залишилося тільки відварити локшину, обсмажити її разом з яйцями, зеленню і цим соусом!
4. Готово!