Рецепт Соус «Під Тай» фото

Соус «Під Тай»
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Овочі, Помідор, Цукіні
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід, На вечерю
Соуси

Розповім, як приготувати соус "пад тай" в домашніх умовах. Це дуже просто, а сам соус при цьому виходить вище всяких похвал: ніжним і при цьому пряним. Він збагатить будь-яке ваше блюдо!

Звичайно, справжній соус "пад тай" подається тільки з блюдом "пад тай" - скляної локшиною. Однак цей простий рецепт соусу мені так сильно сподобався, що тепер я подаю його і до інших страв. Наприклад, в ньому можна відмінно маринувати курочку перед запіканням, а в якості соусу він чудово підійшов до пельменів! Спробуйте самі!

  • Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
  • Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
  • Соус рибний - 1 Ст. Ложка
  • Соус томатний - 1 Ст. Ложка (чилі)
  • Сік лайма - 2 Ст. Ложки
  • Цукор коричневий - 2 Ст. Ложки
  • Мед - 1 Ст. Ложка
соус
1. Ось все інгредієнти. Сама страва "під Тай" - це відварна китайська локшина, яку обсмажують разом з яйцями, а потім подають з великою кількістю зелені і з цим дивовижним соусом. Так що ось все інгредієнти перед вами для цієї страви.
соус
2. Власне, Усе, що вам треба зробити для соусу - це ретельно все інгредієнти перемішати до однорідності і розчинення цукру.
соус
3. Залишилося тільки відварити локшину, обсмажити її разом з яйцями, зеленню і цим соусом!
соус
4. Готово!

Схожі рецепти