Під Тай (майданчик тайський)
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування страви пад тай. У тайської кухні це блюдо вважається основним. Готується з м'ясом або креветками.
У приготуванні цієї страви можна використовувати м'ясо, курку або креветки. Смакової перехід - головний критерій правильного приготування цієї страви. Дуже багато залежить від правильного приготування соусу. Інгредієнти готуються заздалегідь.
- Вапно - 1/4 штуки
- Курине яйце - 1 штука
- Квасоля маш - 50 грам
- Морква - 30 грам
- Соус чилі - 30 грам
- Телятина - 50 грам
- Тамаринд пасти - 40 грам
- Локшина рисова - 50 грам
- Цибуля зелена - 10 грам
- Кокосовий цукор - 70 грам
- Масло рослинне - 20 грам
- Luk-salotų - 30 грам
- Рибний тайський соус - 40 мілілітрів
1. В першу чергу в холодну воду необхідно замочити локшину. Потім потовкти кокосовий цукор. Додаємо томаріндовую пасту 2 ст.Ложки, соус чилі, і ставимо на маленький вогонь. Нагріваємо і помішувати, цукор повинен повністю розчинитися.
2. Подрібнимо зелена цибуля, морква, Luk-salotų. Поперек волокон тоненькими шматочками нарізаємо м'ясо.
3. У воке, в рослинному маслі обсмажуємо шалот. Додаємо м'ясо і морква. Помішуємо і готуємо недовго. Відсуваємо м'ясо на край, і вливаємо вбите яйце.
4. Pokačivaem вок, щоб яйце набуло форми млинчика. Перемішуємо яйце і м'ясо. Додаємо соус і локшину.
5. У сковороду ложем паростки. Перемішуємо. Готуємо приблизно хвилин 5.
6. Подаємо з часточкою лайма і гарячий.