Рецепт Під Тай (майданчик тайський) фото

Під Тай (майданчик тайський)
(покроковий рецепт з фото)

М'ясо
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 1
Час приготування: 25 хв.

Рецепт приготування страви пад тай. У тайської кухні це блюдо вважається основним. Готується з м'ясом або креветками.

Опис приготування:

У приготуванні цієї страви можна використовувати м'ясо, курку або креветки. Смакової перехід - головний критерій правильного приготування цієї страви. Дуже багато залежить від правильного приготування соусу. Інгредієнти готуються заздалегідь.

  • Вапно - 1/4 штуки
  • Курине яйце - 1 штука
  • Квасоля маш - 50 грам
  • Морква - 30 грам
  • Соус чилі - 30 грам
  • Телятина - 50 грам
  • Тамаринд пасти - 40 грам
  • Локшина рисова - 50 грам
  • Цибуля зелена - 10 грам
  • Кокосовий цукор - 70 грам
  • Масло рослинне - 20 грам
  • Luk-salotų - 30 грам
  • Рибний тайський соус - 40 мілілітрів
під Тай (майданчик тайський) - фото крок 1
1. В першу чергу в холодну воду необхідно замочити локшину. Потім потовкти кокосовий цукор. Додаємо томаріндовую пасту 2 ст.Ложки, соус чилі, і ставимо на маленький вогонь. Нагріваємо і помішувати, цукор повинен повністю розчинитися.
під Тай (майданчик тайський) - фото крок 2
2. Подрібнимо зелена цибуля, морква, Luk-salotų. Поперек волокон тоненькими шматочками нарізаємо м'ясо.
під Тай (майданчик тайський) - фото крок 3
3. У воке, в рослинному маслі обсмажуємо шалот. Додаємо м'ясо і морква. Помішуємо і готуємо недовго. Відсуваємо м'ясо на край, і вливаємо вбите яйце.
під Тай (майданчик тайський) - фото крок 4
4. Pokačivaem вок, щоб яйце набуло форми млинчика. Перемішуємо яйце і м'ясо. Додаємо соус і локшину.
під Тай (майданчик тайський) - фото крок 5
5. У сковороду ложем паростки. Перемішуємо. Готуємо приблизно хвилин 5.
під Тай (майданчик тайський) - фото крок 6
6. Подаємо з часточкою лайма і гарячий.

Схожі рецепти