Рецепт Курка «під Тай» фото

Курка «під Тай»
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Птах, Курка, Локшина, Куряча грудка
Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід, На вечерю, На швидку руку
Гарячі страви

Сьогодні познайомимося з класичним тайським блюдом. А саме, я розповім вам, як приготувати курку "пад Тай" . Її готують на кожному розі і на всіх кухнях в країні. Готуємо і ми!

Основою цієї страви є рисова локшина. До неї вже додають м'ясо, морепродукти, птицю і овочі. Технологія приготування проста і логічна. Всі інгредієнти між собою з'єднає соус. Чи не обійдемося і без гострих ноток, а також свіжої кислинки. Загалом, все що ви любите в азіатській кухні - буде в цьому рецепті.

  • Вапно - 1 штука
  • Зелена цибуля, перо - 2 штуки
  • Braai, гілочка - 3 штуки
  • Куряча грудка - 2 штуки
  • Морква - 60 грам
  • Рисова локшина - 240 грам
  • Арахіс солоний - 30 грам
  • Соус "чилі" - 120 мілілітрів
  • Рибний соус - 10 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Оливкова олія - 3 чайних ложки
курка
1. Підготуйте інгредієнти. Грудку наріжте смужками. Лук наріжте, відокремивши зелену частину від білої. Кінзу дрібно нарубати. Часник подрібніть. Горіхи придушити. Вапно razrezhyte з 4 часточки.
курка
2. Відваріть локшину в киплячій підсоленій воді протягом 4 хвилин. Потім злийте воду, локшину промийте. Додайте 1 немає. Ложку масла і перемішайте.
курка
3. Потім обсмажте курку в олії по 3 хвилини з кожного боку, додавши сіль і перець за смаком.
курка
4. Тим часом моркву нашаткуйте смужками. Обсмажте її в маслі разом з білою частиною цибулі і часником протягом 2-х хвилин, помішуючи.
курка
5. Далі перекладіть локшину в сковороду до овочів. Додайте курку. Влийте соусу і трохи масла. Готуйте страву 2 хвилини, помішуючи.
курка
6. Подавайте "пад Тай" із зеленню і лаймом. Смачного!

Схожі рецепти