Соус «під синім»
(покроковий рецепт з фото)
Ви готові обзавестись новим рецептиком вишуканого сирного соусу, який готується в одну мить? тоді дивіться, як приготувати соус "дор Блю" . Головний інгредієнт - однойменний сир з цвіллю.
Мені здається, що це один з найкращих прикладів поєднання простоти в приготуванні і вишуканого смаку страви.
Такий соус однаково добре доповнимо говяжіну, птицю, запечену рибу, відварну пасту, а також варені або запечені овочі. Застосування практично не обмежена.
- Вершки - 150 мілілітрів
- Сир "дор Блю" - 30 грам
Вилийте вершки в сковороду або сотейник.
Доведіть до кипіння.
Додайте сир, поламаний шматочками.
Дозвольте сиру розтанути і дайте соусу трохи прокипіти, якщо хочете зробити його гущі.
Подавайте соус відразу.