Рецепт Сирний соус «під синім» фото

Сирний соус «під синім»
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
Овочі, Молочні продукти, Вершки, Сир
Вегетаріанське харчування
На швидку руку
Соуси, Соус сирний

"дор Блю" - це блакитний сир з цвіллю. Я розповім, як приготувати сирний соус "дор Блю" на його основі. Це ароматний вершково-сирний соус. Він ідеально підходить до птаха, рибі, будь-яким канапе і овочам.

Часнику можна взяти і менше, якщо ви його не любите.

З'єднувати 2 виду масла обов'язково. На одному вершковому цибулю пригорить, а на одному соняшниковій не буде таким ніжним.

Подавати соус потрібно холодним.

  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Сир "дор Блю" - 100 грам
  • Вершки 20% - 200 грам
  • Вершкове масло - 20 грам
  • Соняшникова олія - 20 грам
  • Кріп - 1 Чайна ложка
сирний соус
1. Лук наріжте дрібними кубиками. До нього видавіть 2 зубчики часнику через чеснокодавку.
сирний соус
2. Вершкове масло і соняшникова олія з'єднайте на сковорідці. Розігрійте масло на середньому вогні, поки не з'явиться піна.
сирний соус
3. Цибулю і часник відправте на сковороду і 2-3 хвилини млоїте, поки цибуля не стане напівпрозорим.
сирний соус
4. Сир "дор Блю" поріжте на невеликі шматочки, надішліть на сковорідку до цибулі, зробіть менше вогонь.
сирний соус
5. Залийте все вершками. Помішуйте, щоб сир в них розчинився. Постійно помішуйте соус, поки він не почне густіти.
сирний соус
6. Через 3-5 хвилин соус повинен приготуватися. Щоб це перевірити, проведіть по лопатці з соусом пальцем. Він не повинен стікати по цій доріжці.
сирний соус
7. Додайте в соус порізаний кріп, поставте охолоджуватися. Подавайте холодним.

Схожі рецепти