Грушевий пиріг «під синім»
(покроковий рецепт з фото)
Грушевий пиріг "дор Блю" - це вишуканий тонкий аромат груш в поєднанні з пікантним смаком сиру дор блю. Здивуйте друзів і рідних новим незвичайним смаковим поєднанням. Вони будуть в захваті, обіцяю!
Прекрасний грушевий пиріг "дор Блю" стане перлиною будь-якого чаювання, завдяки своєму аромату і незвичайного смаку. Швидше читайте рецепт і готуйте, тим більше, що все робиться дуже легко і просто, впорається навіть дитина!
- Груші - 4-5 штук
- Листкове тісто - 250 грам(1 великий аркуш)
- Сир Дор-Блю - 100 грам
1. Груші очистимо від шкірки і насіння, розрізаємо на половинки і нарізаємо пластинками.
2. Пласт тесту розморозити, скласти в квадратик і розкачати в коло по діаметру форми, залишаючи краю для бортиків. У мене форма діаметром 26 см.
3. Викладаємо тісто у форму і потім на нього красиво викладемо нарізані пластинками груші. Починаємо від краю форми і поступово просуваємося до центру.
4. Сир необхідно дрібно нарізати ножем і посипати зверху на груші.
5. Випікаємо пиріг при температурі 200 градусів 30 хвилин. Смачного!