Рецепт Грушевий пиріг «під синім» фото

Грушевий пиріг «під синім»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти , Фрукти , Сир , Листкове тісто , Груша
На обід , На вечерю , На швидку руку
Випічка , Солодке , Пироги , Страви з начинкою
Кількість порцій: 8
Час приготування: 45 хв.

Грушевий пиріг"Дор Блю" - це вишуканий тонкий аромат груш в поєднанні з пікантним смаком сиру дор блю. Здивуйте друзів і рідних новим незвичайним смаковим поєднанням. Вони будуть в захваті, обіцяю!

Опис приготування:

Прекрасний грушевий пиріг"Дор Блю" стане перлиною будь-якого чаювання, завдяки своєму аромату і незвичайного смаку. Швидше читайте рецепт і готуйте, тим більше, що все робиться дуже легко і просто, впорається навіть дитина!

  • Груші - 4-5 штук
  • Листкове тісто - 250 грам(1 великий аркуш)
  • Сир Дор-Блю - 100 грам
грушевий пиріг
1. Груші очистимо від шкірки і насіння, розрізаємо на половинки і нарізаємо пластинками.
грушевий пиріг
2. Пласт тесту розморозити, скласти в квадратик і розкачати в коло по діаметру форми, залишаючи краю для бортиків. У мене форма діаметром 26 см.
грушевий пиріг
3. Викладаємо тісто у форму і потім на нього красиво викладемо нарізані пластинками груші. Починаємо від краю форми і поступово просуваємося до центру.
грушевий пиріг
4. Сир необхідно дрібно нарізати ножем і посипати зверху на груші.
грушевий пиріг
5. Випікаємо пиріг при температурі 200 градусів 30 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти