Французький грушевий пиріг
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування класичного французького грушевого пирога з кардамоном, корицею, бренди, анісом зі листкового тіста.
Шукаєте рецепт нової випічки? Спробуйте приготувати класичний французький пиріг з грушами з готового листкового тіста. Його приготування не займе у Вас багато часу, а додавання кардамону, кориці, бренді і анісу зробить смак Вашого пирога просто незабутнім
- Груш - 8 штук
- Цукрової пудри - 100 грам
- Вершкового масла - 100 грам
- Енн zvezdcatogo - 3 штуки
- Кардамону - 10 грам
- Кориці - 20 грам
- Бренді - 2 Ст. Ложки
- Листкового тіста - 500 грам
1. Груші помити, розрізати на дві частини, обережно вирізати серединку.
2. Змішати цукор, олія, аніс, кардамон і корицю в вогнетривкої сковорідці, шириною приблизно 20 см, і поставити на великий вогонь. Почекати, поки суміш не закипить. Струсити сковорідку і перемішати суміш, поки цукор не карамелізіруется.
3.Викласти груші в сковорідку, готує їх в соусі 10-12 хвилин, час від часу помішуючи, поки вони не карамелізіруется. Влити бренді і підпалити. Відкласти груші. Розігріти духовку до 200 градусів Цельсія.
4. Розкачати тісто до товщини 0, 3 см і вирізати коло.
5. Коли груші трохи охолонуть, викласти з поверх тесту розрізом вгору у формі квіточки.
6. Тісто викласти на груші заліпити краю. Проколоти тісто виделкою і випікати 15 хвилин.
Зменшити температуру до 180 градусів і випікати ще 15 хвилин, поки тісто не зарум'яниться. Вийняти з духовки і дати постояти. Потім перекласти на тарілку дном вгору.
Зменшити температуру до 180 градусів і випікати ще 15 хвилин, поки тісто не зарум'яниться. Вийняти з духовки і дати постояти. Потім перекласти на тарілку дном вгору.