Рецепт Французький грушевий пиріг фото

Французький грушевий пиріг
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Фрукти, Груша
Вегетаріанське харчування
Для дітей, На святковий стіл, Десерт
Випічка, Десерти, Пироги

Рецепт приготування класичного французького грушевого пирога з кардамоном, корицею, бренди, анісом зі листкового тіста.

Шукаєте рецепт нової випічки? Спробуйте приготувати класичний французький пиріг з грушами з готового листкового тіста. Його приготування не займе у Вас багато часу, а додавання кардамону, кориці, бренді і анісу зробить смак Вашого пирога просто незабутнім

  • Груш - 8 штук
  • Цукрової пудри - 100 грам
  • Вершкового масла - 100 грам
  • Енн zvezdcatogo - 3 штуки
  • Кардамону - 10 грам
  • Кориці - 20 грам
  • Бренді - 2 Ст. Ложки
  • Листкового тіста - 500 грам
французький грушевий пиріг - фото крок 1
1. Груші помити, розрізати на дві частини, обережно вирізати серединку.
французький грушевий пиріг - фото крок 2
2. Змішати цукор, олія, аніс, кардамон і корицю в вогнетривкої сковорідці, шириною приблизно 20 см, і поставити на великий вогонь. Почекати, поки суміш не закипить. Струсити сковорідку і перемішати суміш, поки цукор не карамелізіруется.
французький грушевий пиріг - фото крок 3
3.Викласти груші в сковорідку, готує їх в соусі 10-12 хвилин, час від часу помішуючи, поки вони не карамелізіруется. Влити бренді і підпалити. Відкласти груші. Розігріти духовку до 200 градусів Цельсія.
французький грушевий пиріг - фото крок 4
4. Розкачати тісто до товщини 0, 3 см і вирізати коло.
французький грушевий пиріг - фото крок 5
5. Коли груші трохи охолонуть, викласти з поверх тесту розрізом вгору у формі квіточки.
французький грушевий пиріг - фото крок 6
6. Тісто викласти на груші заліпити краю. Проколоти тісто виделкою і випікати 15 хвилин.
Зменшити температуру до 180 градусів і випікати ще 15 хвилин, поки тісто не зарум'яниться. Вийняти з духовки і дати постояти. Потім перекласти на тарілку дном вгору.

Схожі рецепти