Рецепт Грушевий перевернутий пиріг фото

Грушевий перевернутий пиріг
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
Фрукти , Груша
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Випічка , Десерти
Кількість порцій: 9
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Як любитель випічки можу зі знанням справи поставити цьому пирогу найвищу оцінку за будь шкалою. Ніжний, смачний, та до того ж ще і простий у приготуванні десерт. Що ще побажати?

Опис приготування:

Грушевий пиріг готуйте так: обсмажте очищені груші на вершковому маслі з цукром до м'якості. Потім викладіть їх в форму для випікання, посипте мигдалем і залиште до повного охолодження. Потім викладіть поверх груш тісто і випікання в духовці протягом 25 хвилин при 180 градусах. Готовий пиріг переверніть з форми на велику тарілку. При подачі можна прикрасити збитими вершками. Приємного чаювання!

  • Груші - 600 грам
  • Коричневий цукор - 70 грам
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Мелений мигдаль - 30 грам
  • Готове листкове тісто - 250 грам
грушевий перевернутий пиріг - фото крок 1
Груші очистіть, видаліть насіння і розріжте навпіл. Розтопити вершкове масло, посипте цукром і обсмажте груші до м'якості.
грушевий перевернутий пиріг - фото крок 2
Форму для випікання змастіть вершковим маслом і викладіть груші.
грушевий перевернутий пиріг - фото крок 3
Посипте меленим мигдалем і залиште до повного охолодження.
грушевий перевернутий пиріг - фото крок 4
Готове тісто викладіть поверх груш і рівномірно розподіліть. Випікайте пиріг у духовці при 180 градусах протягом 25 хвилин. Потім переверніть пиріг з форми на велику тарілку. При подачі можна прикрасити збитими вершками.

Схожі рецепти