Рецепт Грушевий перевернутий пиріг фото

Грушевий перевернутий пиріг
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
Фрукти, Груша
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Випічка, Десерти

Як любитель випічки можу зі знанням справи поставити цьому пирогу найвищу оцінку за будь шкалою. Ніжний, смачний, та до того ж ще і простий у приготуванні десерт. Що ще побажати?

Грушевий пиріг готуйте так: обсмажте очищені груші на вершковому маслі з цукром до м'якості. Потім викладіть їх в форму для випікання, посипте мигдалем і залиште до повного охолодження. Потім викладіть поверх груш тісто і випікання в духовці протягом 25 хвилин при 180 градусах. Готовий пиріг переверніть з форми на велику тарілку. При подачі можна прикрасити збитими вершками. Приємного чаювання!

  • Груші - 600 грам
  • Коричневий цукор - 70 грам
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Мелений мигдаль - 30 грам
  • Готове листкове тісто - 250 грам
грушевий перевернутий пиріг - фото крок 1
Груші очистіть, видаліть насіння і розріжте навпіл. Розтопити вершкове масло, посипте цукром і обсмажте груші до м'якості.
грушевий перевернутий пиріг - фото крок 2
Форму для випікання змастіть вершковим маслом і викладіть груші.
грушевий перевернутий пиріг - фото крок 3
Посипте меленим мигдалем і залиште до повного охолодження.
грушевий перевернутий пиріг - фото крок 4
Готове тісто викладіть поверх груш і рівномірно розподіліть. Випікайте пиріг у духовці при 180 градусах протягом 25 хвилин. Потім переверніть пиріг з форми на велику тарілку. При подачі можна прикрасити збитими вершками.

Схожі рецепти