Перевернутий пиріг з печивом «Oreo»
(покроковий рецепт з фото)
Всі люблять печиво "орео" . Воно має неповторний смак і аромат. А як приготувати перевернутий пиріг з печивом "орео"? Я запропоную вам свій варіант. Думаю, що він вам сподобається.
Ось такий гарний перевернутий пиріг з печивом "орео" у мене вийшов. Спробуйте і ви приготувати його будинку. Легкий аромат ванілі приверне всіх бажаючих покуштувати його і, думаю, ваші старання будуть винагороджені похвалою. Як приготувати такий пиріг, ви тепер знаєте. Навчіть своїх подруг і приятелів готувати такі ласощі, адже в його приготуванні немає нічого складного.
- Сир - 300 грам
- Печиво "орео" - 15 штук
- Куряче яйце - 3 штуки
- Борошно - 4-5 Ст. Ложок
- Цукор - 4-6 Ст. Ложок
- Ванільний цукор - За смаком
- Сіль - 1 щіпка
Для приготування перевернутого пирога візьміть курячі яйця, цукор, сіль, борошно, сир, печиво, ванільний цукор.
У мисочку помістіть сир. Можна взяти будь-який сир жирністю 4-9%. Не рекомендую брати знежирений "нульовий" . Краще взяти менш жирний, але не "нульовий" . Їжа повинна бути смачною.
Додайте до сиру курячі яйця, ванільний цукор.
Додайте щіпку солі і 5-6 ст. Ложок цукрового піску, 4-5 ст. Ложок пшеничного борошна.
Занурювальним блендером перетріть все до однорідності. Якщо немає блендера, можна це зробити за допомогою сита.
Форму для випічки застеліть пергаментом. Стінки форми змастіть вершковим маслом.
На дно форми викладіть печеньки "орео" .
Кілька печенюшок покришите і додайте в тісто.
На печиво викладіть сирну масу. Розподіліть.
Потрясіть форму так, щоб маса лягла рівно, але при цьому не можна рухати печеньки на дні форми.
Розігрійте духовку до 200 градусів. Запікайте пиріг в духовці близько 40 хвилин.