Морозиво з печивом «Oreo»
(покроковий рецепт з фото)
Дітей і дорослих завжди можна приємно порадувати смачним десертом, тому пропоную подивитися, як приготувати морозиво з печивом "орео" - домашнє ласощі з шоколадним смаком і крихтою.
Ніколи не пробували печиво "орео"? Що ж, прийшов час це змінити, адже для цього рецепта цей інгредієнт незамінний. Злегка терпкий смак шоколаду, суха крихта з печива і аромат згущеного молока - ось, що таке справжнє домашнє морозиво. Звичайно, ви можете додати трохи горіхів, шоколадної крихти або начинки, але я раджу вам залишити рецепт без змін, десерт виходить неймовірним! Порадуйте своїх близьких, це просто і швидко!
- Молоко згущене - 300 грам
- Чорний шоколад - 50 грам
- Вершки 33% - 200 мілілітрів
- Печиво "орео" - 8 штук
1. Дуже холодні жирні вершки збийте міксером до стійких піків. Додайте згущене молоко і перемішайте міксером до однорідності.
2. Печиво розріжте ножем на невеликі шматочки, додайте до морозиву і перемішайте. Перекладіть масу в скляну або пластикову миску.
3. Темперуючі шоколад в мікрохвильовій печі, нагріваючи його на високій потужності протягом 15 секунд 3-5 раз. У перервах між нагріванням перемішуйте шоколад.
4. Полийте морозиво шоколадом, намалюйте візерунки дерев'яною шпажкою. Надішліть масу в холодильник на 3-5 годин. Перед подачею дайте морозиву постояти при кімнатній температурі 10 хвилин. Смачного!