Рецепт Пасха з печивом «Oreo» фото

Пасха з печивом «Oreo»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Сир
Вагітним і годуючим
На святковий стіл, Пасха
Солодке, Десерти

Для шанувальників шоколадного печива "орео" є новий рецепт паски! Сирна паска зі смаком улюбленого печива, що може бути краще цього десерту на святковому столі?

Для шанувальників шоколадного печива "орео" є новий рецепт паски! Сирна паска зі смаком улюбленого печива, що може бути краще цього десерту на святковому столі?

Печиво не залишиться хрустким, але додасть тонкий смак шоколаду сирному десерту. При наявності блендера десерт робиться легко! Сир перебейте за допомогою блендера до однорідності, додайте цукор, ванілін, розм'якшене вершкове масло, йогурт і ще раз пробийте блендером. Додайте подрібнене печиво. Всі подробиці, як приготувати паску з печивом "орео", дивіться нижче в покроковому рецепті.

  • Сир 9% - 600 грам
  • Вершкове масло - 50 грам (розм'якшене)
  • Йогурт - 50 грам (густий)
  • Цукор - 80 грам
  • Ванілін - 1 щіпка
  • Печиво "орео" - 6 штук
великдень з печивом
Підготуйте необхідні інгредієнти.
великдень з печивом
Сир пробийте блендером до однорідної маси, додайте цукор, ванілін, розм'якшене вершкове масло, йогурт пробийте блендером. Печиво поламайте на дрібні шматочки.
великдень з печивом
Форму для паски поставте в глибоку тарілку. У форму постеліть марлю, складену в два шари.
великдень з печивом
У сирну масу додайте шматочки печива, перемішайте. Викладіть масу в форму, накрийте марлею, поставте зверху блюдце і гніт. Це може бути банку з водою. Залиште паску в прохолодному місці на 10-12 годин. Періодично зливайте з тарілки сироватку.
великдень з печивом
Розгорніть верх марлі, переверните форму на блюдо, зніміть, акуратно звільніть паску від марлі.
Світлого Великодня!

Схожі рецепти