Пасха з шоколадним печивом
(покроковий рецепт з фото)
Для шанувальників шоколадного печива "орео" є новий рецепт паски! Сирна паска зі смаком улюбленого печива. Що може бути краще цього десерту на святковому столі? Готуємо і насолоджуємося!
Печиво не залишиться хрустким, але додасть тонкий смак шоколаду сирному десерту. При наявності блендера десерт робиться легко! Сир перебейте за допомогою блендера до однорідності, додайте цукор, ванілін, розм'якшене вершкове масло, йогурт і ще раз пробийте блендером. Додайте подрібнене печиво. Всі подробиці, як приготувати паску з печивом "орео", дивіться нижче в покроковому рецепті.
- Сир 9% - 600 грам
- Вершкове масло - 50 грам (розм'якшене)
- Йогурт - 50 грам (густий)
- Цукор - 80 грам
- Ванілін - 1 щіпка
- Печиво "орео" - 6 штук
Підготуйте необхідні продукти.
Сир пробийте блендером до однорідної маси, додайте цукор, ванілін, розм'якшене вершкове масло, йогурт пробийте блендером. Печиво поламайте на дрібні шматочки.
Форму для паски поставте в глибоку тарілку. У форму постеліть марлю, складену в два шари.
У сирну масу додайте шматочки печива, перемішайте. Викладіть масу в форму, накрийте марлею, поставте зверху блюдце і гніт. Це може бути банку з водою. Залиште паску в прохолодному місці на 10-12 годин. Періодично зливайте з тарілки сироватку.
У сирну масу додайте шматочки печива, перемішайте. Викладіть масу в форму, накрийте марлею, поставте зверху блюдце і гніт. Це може бути банку з водою. Залиште паску в прохолодному місці на 10-12 годин. Періодично зливайте з тарілки сироватку.
Розгорніть верх марлі, переверните форму на блюдо, зніміть, акуратно звільніть паску від марлі. Світлого Великодня!