Рецепт Пасха з шоколадним печивом фото

Пасха з шоколадним печивом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Сир
Вагітним і годуючим
На святковий стіл , Пасха
Солодке , Десерти
Кількість порцій: 6
Час приготування: 12 г. 0 хв.

Для шанувальників шоколадного печива"Орео" є новий рецепт паски! Сирна паска зі смаком улюбленого печива. Що може бути краще цього десерту на святковому столі? Готуємо і насолоджуємося!

Опис приготування:

Печиво не залишиться хрустким, але додасть тонкий смак шоколаду сирному десерту. При наявності блендера десерт робиться легко! Сир перебейте за допомогою блендера до однорідності, додайте цукор, ванілін, розм'якшене вершкове масло, йогурт і ще раз пробийте блендером. Додайте подрібнене печиво. Всі подробиці, як приготувати паску з печивом"Орео" , дивіться нижче в покроковому рецепті.


  • Сир 9% - 600 грам
  • Вершкове масло - 50 грам (розм'якшене)
  • Йогурт - 50 грам (густий)
  • Цукор - 80 грам
  • Ванілін - 1 щіпка
  • Печиво"Орео" - 6 штук
великдень з шоколадним печивом - фото крок 1
Підготуйте необхідні продукти.
великдень з шоколадним печивом - фото крок 2
Сир пробийте блендером до однорідної маси, додайте цукор, ванілін, розм'якшене вершкове масло, йогурт пробийте блендером. Печиво поламайте на дрібні шматочки.
великдень з шоколадним печивом - фото крок 3
Форму для паски поставте в глибоку тарілку. У форму постеліть марлю, складену в два шари.
У сирну масу додайте шматочки печива, перемішайте. Викладіть масу в форму, накрийте марлею, поставте зверху блюдце і гніт. Це може бути банку з водою. Залиште паску в прохолодному місці на 10-12 годин. Періодично зливайте з тарілки сироватку.
великдень з шоколадним печивом - фото крок 4
Розгорніть верх марлі, переверните форму на блюдо, зніміть, акуратно звільніть паску від марлі. Світлого Великодня!

Схожі рецепти