Перевернутий пиріг з кумкватом
(покроковий рецепт з фото)
Кумкват - це екзотичний продукт. У натуральному вигляді його багато не з'їсти, для мене він кислуватий. Розповім про дуже смачною випічки з його використанням, як приготувати перевернутий пиріг з кумкватом.
Такий пиріг можна спекти з ананасом, з абрикосами, персиками та іншими фруктами. Незвичайна, але смачна, випічка до чаю. Зробити його не так вже й складно, як може здатися на перший погляд. Всім вашим гостям і родичами дуже сподобається такий пиріг.
- Вершкове масло - 8 Ст. Ложок
- Цукор - 1 Склянка
- Kumkvat - 1, 5-2 склянки
- Яйця - 1 штука
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
- Борошно - 1 1/4 склянки
- Молоко - 0, 5 склянки
- Сода - 2 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Вода - 5 чайних ложок
- Стручок ванілі - 1 штука
1. Вимийте кумкват, розріжте навпіл. Викладіть кумкват в сковороду, додайте воду і 0, 5 столової ложки цукру, тушкуйте на середньому вогні 8-10 хвилин.
2. Збийте вершкове масло з цукром, через пару хвилин додайте яйця, соду, сіль, борошно і молоко. Замісити м'яке тісто.
3. На дно форми для випікання викладіть стручок ванілі, додайте кумкват, вилийте тісто і відправте його в розігріту до 180 градусів духовку на 30-35 хвилин.
4. Дістаньте пиріг з духовки і залиште його для охолодження, потім переверніть пиріг на тарілку і подавайте до столу.