Рецепт Салат з куркою і кумкватом фото

Салат з куркою і кумкватом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Птах, Фрукти, Курка
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Салати

Якщо ви любите легкі салатики, поєднання цитрусових з м'ясом, а також цінуєте простоту готування, тоді сміливо беріть на замітку цей класний варіант, як приготувати салат з куркою і кумкватом.

1. Насамперед вимийте, обсушити курячу грудку. Додати сіль, поперчіть, додайте улюблені спеції.

2. Розігрійте на сковороді рослинне масло. Викладіть філе, обсмажте його на середньому вогні до рум'яної скоринки з двох сторін.

3. Поки смажиться грудка, можна зайнятися соусом. Вичавіть сік з апельсинів, вилийте його в невеликий сотейник.

4. Додайте мед або цукор, оцет, щіпку солі, перцю, ароматні спеції.

5. Поставте сотейник на вогонь, а тим часом вимийте, обсушити і наріжте тонкими кружечками кумквати. Додайте їх в соус і варіть на повільному вогні близько 3-4 хвилин.

6. Паралельно вимийте (за потреби) і обсушити мікс-салат.

7. Викладіть зелень на тарілку для подачі. Додайте до неї готову курку.

8. Акуратно дістаньте з соусу кумквати, викладіть їх поруч.

9. Очистіть грейпфрут від шкірки і плівок.

10. Соус процідити через сито, полийте їм зверху салатик.

Усе, блюдо готове до подачі на стіл. Смачного!

  • Куряче філе - 2 штуки
  • Kumkvat - 6-7 штук
  • Апельсин - 2 штуки (тільки сік)
  • Грейпфрут - 1 штука
  • Оцет - 1 Ст. Ложка
  • Мед - 1 Чайна ложка (або цукор)
  • Мікс-салат - За смаком
  • Сіль і спеції - За смаком
  • Рослинна олія - 1 Чайна ложка
1. Насамперед вимийте, обсушити курячу грудку. Додати сіль, поперчіть, додайте улюблені спеції.

2. Розігрійте на сковороді рослинне масло. Викладіть філе, обсмажте його на середньому вогні до рум'яної скоринки з двох сторін.

3. Поки смажиться грудка, можна зайнятися соусом. Вичавіть сік з апельсинів, вилийте його в невеликий сотейник.

4. Додайте мед або цукор, оцет, щіпку солі, перцю, ароматні спеції.

5. Поставте сотейник на вогонь, а тим часом вимийте, обсушити і наріжте тонкими кружечками кумквати. Додайте їх в соус і варіть на повільному вогні близько 3-4 хвилин.

6. Паралельно вимийте (за потреби) і обсушити мікс-салат.

7. Викладіть зелень на тарілку для подачі. Додайте до неї готову курку.

8. Акуратно дістаньте з соусу кумквати, викладіть їх поруч.

9. Очистіть грейпфрут від шкірки і плівок.

10. Соус процідити через сито, полийте їм зверху салатик.

Усе, блюдо готове до подачі на стіл. Смачного!

Схожі рецепти