Рецепт Медальйони з курки з кумкватом фото

Медальйони з курки з кумкватом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Куряча грудка
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Святковий обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 0 хв.

З подібним блюдом впорається кожен. Воно смачне, незвичайне і дуже просте. Особливо сподобається тим, хто любить цікаві поєднання. Розповім, як приготувати медальйони з курки з кумкватом.

Опис приготування:

Замість курки можна використовувати свинину чи яловичину, але і час приготування тоді збільшиться. А ось з курячою грудкою ніяких проблем або труднощів не виникло. М'ясо виходить м'яким і соковитим, а смак готового блюда - незвичайним і пікантним. Крім кумквата додаю ще шматочки ананаса.

1. Курячі грудки гарненько мою і витираю насухо, потім зрізаю акуратно шкірку, щоб не пошкодити філе. Відбиваю його молотком і вирізаю кола з рівними краями.

2. Викладаю медальйони на деко, змащений олією, посипаю сіллю і перцем.

3. Викладаю на шматочки м'яса майонез, розмазую його.

4. Консервований ананас нарізаю невеликими шматочками і викладаю на медальйони.

5. Кумкват мою і нарізаю тонкими кільцями, потім розподіляю його на м'ясі.

6. Твердий сир натираю на крупній тертці, щедро посипаю кожен шматочок.

7. Відправляю деко в розігрітий до 180 градусів духовку на 20-30 хвилин. Подаю блюдо горячим.


  • Грудка куряча - 1 штука
  • Kumkvat - 50 грам
  • Ананас консервований - 70 грам
  • Майонез - 2 чайних ложки
  • Твердий сир - 50 грам
  • Сіль і чорний мелений перець - За смаком
Замість курки можна використовувати свинину чи яловичину, але і час приготування тоді збільшиться. А ось з курячою грудкою ніяких проблем або труднощів не виникло. М'ясо виходить м'яким і соковитим, а смак готового блюда - незвичайним і пікантним. Крім кумквата додаю ще шматочки ананаса.

1. Курячі грудки гарненько мою і витираю насухо, потім зрізаю акуратно шкірку, щоб не пошкодити філе. Відбиваю його молотком і вирізаю кола з рівними краями.

2. Викладаю медальйони на деко, змащений олією, посипаю сіллю і перцем.

3. Викладаю на шматочки м'яса майонез, розмазую його.

4. Консервований ананас нарізаю невеликими шматочками і викладаю на медальйони.

5. Кумкват мою і нарізаю тонкими кільцями, потім розподіляю його на м'ясі.

6. Твердий сир натираю на крупній тертці, щедро посипаю кожен шматочок.

7. Відправляю деко в розігрітий до 180 градусів духовку на 20-30 хвилин. Подаю блюдо горячим.

Схожі рецепти