Медальйони з курки з кумкватом
(покроковий рецепт з фото)
З подібним блюдом впорається кожен. Воно смачне, незвичайне і дуже просте. Особливо сподобається тим, хто любить цікаві поєднання. Розповім, як приготувати медальйони з курки з кумкватом.
Замість курки можна використовувати свинину чи яловичину, але і час приготування тоді збільшиться. А ось з курячою грудкою ніяких проблем або труднощів не виникло. М'ясо виходить м'яким і соковитим, а смак готового блюда - незвичайним і пікантним. Крім кумквата додаю ще шматочки ананаса.
1. Курячі грудки гарненько мою і витираю насухо, потім зрізаю акуратно шкірку, щоб не пошкодити філе. Відбиваю його молотком і вирізаю кола з рівними краями.
2. Викладаю медальйони на деко, змащений олією, посипаю сіллю і перцем.
3. Викладаю на шматочки м'яса майонез, розмазую його.
4. Консервований ананас нарізаю невеликими шматочками і викладаю на медальйони.
5. Кумкват мою і нарізаю тонкими кільцями, потім розподіляю його на м'ясі.
6. Твердий сир натираю на крупній тертці, щедро посипаю кожен шматочок.
7. Відправляю деко в розігрітий до 180 градусів духовку на 20-30 хвилин. Подаю блюдо горячим.
- Грудка куряча - 1 штука
- Kumkvat - 50 грам
- Ананас консервований - 70 грам
- Майонез - 2 чайних ложки
- Твердий сир - 50 грам
- Сіль і чорний мелений перець - За смаком
1. Курячі грудки гарненько мою і витираю насухо, потім зрізаю акуратно шкірку, щоб не пошкодити філе. Відбиваю його молотком і вирізаю кола з рівними краями.
2. Викладаю медальйони на деко, змащений олією, посипаю сіллю і перцем.
3. Викладаю на шматочки м'яса майонез, розмазую його.
4. Консервований ананас нарізаю невеликими шматочками і викладаю на медальйони.
5. Кумкват мою і нарізаю тонкими кільцями, потім розподіляю його на м'ясі.
6. Твердий сир натираю на крупній тертці, щедро посипаю кожен шматочок.
7. Відправляю деко в розігрітий до 180 градусів духовку на 20-30 хвилин. Подаю блюдо горячим.