Рецепт Медальйони з курки з грибами фото

Медальйони з курки з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Гриби
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 45 хв.

Пропоную вашій увазі рецепт соковитих і апетитних медальйонів з курки з грибами. Ідеальне блюдо для святкового вечері.

Опис приготування:

Зазвичай медальйони готують зі свинини, але їх також спокійно можна приготувати і з курки, яловичини, індички і навіть риби. Для приготування медальйонів з курки з грибами нам знадобиться куряче філе (краще товстіший), печериці та жирні вершки для соусу. А також фольга і картон.

  • Курка - 500 грам
  • Сіль, перець - За смаком
  • Печериці - 300 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Вершки - 50 мілілітрів
медальйони з курки з грибами - фото крок 1
За картонним шаблонах вирізаємо рівні медальйони, загортаємо в фольгу.
медальйони з курки з грибами - фото крок 2
На розпеченій сковороді без масла обсмажуємо з двох сторін буквально пару хвилин.
медальйони з курки з грибами - фото крок 3
Викладаємо обсмажені медальйони на деко і відправляємо в духовку хвилин на 15.
медальйони з курки з грибами - фото крок 4
А поки готуємо гриби: обсмажуємо їх з цибулею, додаємо спеції і вершки.
медальйони з курки з грибами - фото крок 5
Коли м'ясо пропеклося - подаємо з грибним соусом.
Смачного!

Схожі рецепти