Медальйони з курки з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вашій увазі рецепт соковитих і апетитних медальйонів з курки з грибами. Ідеальне блюдо для святкового вечері.
Зазвичай медальйони готують зі свинини, але їх також спокійно можна приготувати і з курки, яловичини, індички і навіть риби. Для приготування медальйонів з курки з грибами нам знадобиться куряче філе (краще товстіший), печериці та жирні вершки для соусу. А також фольга і картон.
- Курка - 500 грам
- Сіль, перець - За смаком
- Печериці - 300 грам
- Цибуля - 1 штука
- Вершки - 50 мілілітрів
За картонним шаблонах вирізаємо рівні медальйони, загортаємо в фольгу.
На розпеченій сковороді без масла обсмажуємо з двох сторін буквально пару хвилин.
Викладаємо обсмажені медальйони на деко і відправляємо в духовку хвилин на 15.
А поки готуємо гриби: обсмажуємо їх з цибулею, додаємо спеції і вершки.
Коли м'ясо пропеклося - подаємо з грибним соусом.
Смачного!
Смачного!