Рецепт Курячі медальйони в духовці фото

Курячі медальйони в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка
Дієтичне харчування, ПП рецепти
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Хочете порадувати своїх близьких легким, але насиченим м'ясною стравою? Тоді придивіться до рецептом курячих медальйонів в духовці, які виходять соковитими, дивно ніжними і апетитними.

Перед вами дуже вдалий рецепт, який пропонує готувати курячі медальйони в духовці, НЕ вирізаючи м'ясні кружечки так, як їх роблять з м'якоті свинини або яловичини. У цьому рецепті використовується філе курки, яке треба дрібно порубати (нарізати), а вже з отриманого великого "фаршу" сформуємо медальйони. До того ж, з куркою прекрасно поєднуються гриби і сир. Виходить дуже смачно.

  • Куряча грудка - 1 штука (філе)
  • Гриби - 100 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Сир - 100 грам
  • Майонез - 3 Ст. Ложки
  • Кетчуп - 3 Ст. Ложки
  • Приправа для курки - 1 Чайна ложка
  • Сіль - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком
курячі медальйони в духовці - фото крок 1
1. Підготуємо гриби: промиємо їх і дрібно поріжемо. Цибулину очистіть. Наріжте її невеликими кубиками. Обсмажте разом з грибами.
курячі медальйони в духовці - фото крок 2
2. Філе курки зріжте з кістки. Зніміть з нього шкіру. Обмийте і обсушити за допомогою паперового рушника. Дрібно наріжте.
курячі медальйони в духовці - фото крок 3
3. Додайте до дрібно нарізану філе одну чайну ложку приправи для курки. Потім посоліть і покладіть кетчуп. Все перемішайте.
курячі медальйони в духовці - фото крок 4
4. Після обсмажування грибів з цибулею викладіть їх в тарілку, додайте одну столову ложку майонезу. Ретельно перемішайте.
курячі медальйони в духовці - фото крок 5
5. Застеліть деко фольгою. Сформуйте з рубленого філе круглі медальйони. Викладіть їх на деко на невеликій відстані один від одного.
курячі медальйони в духовці - фото крок 6
6. Підготуйте наступний шар - смажені гриби з майонезом. Викладіть поверх кожного медальйона (приблизно 1 чайну ложку).
курячі медальйони в духовці - фото крок 7
7. Візьміть будь-який твердий сир. Натріть його на крупній тертці. Тертий сир викладіть наступним шаром поверх грибів з майонезом. Розігрійте духовку до 180 градусів. Деко з медальйонами поставте в духовку, запікайте страву протягом 20-25 хвилин. Тепер, коли ви знаєте, як приготувати курячі медальйони в духовці, дістаньте і подавайте їх до столу теплими, разом з овочами, гарніром і як самостійне блюдо. Смачного.

Схожі рецепти