Медальйони з індички в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Соковиті і ніжні медальйони з індички в мультиварці - відмінний варіант для романтичної вечері. Індичка вважається дієтичним м'ясом, а приготована в мультиварці, вона буде ще корисніше.
Готувати страви з індички завжди в задоволення, особливо смачна вона виходить з овочами в мультиварці. Приготувати медальйони з індички в мультиварці можна з гомілки або філе. З гомілки вони виходять більш соковитими.
- Гомілку індички - 1 штук
- Цибуля - 1 штук
- Лимон - 1 штук
- Сіль і спеції - За смаком
1. Готувати медальйони можна з гомілки і з філе. В даному рецепті ми будемо використовувати гомілку.
2. Нарізаємо гомілку на частини товщиною не більше 1, 5 см.
3. Маринуємо м'ясо в соку лимона зі спеціями, залишаємо його на 20 хвилин. Тим часом обсмажуємо цибулю.
4. Обсмажуємо м'ясо в мультиварці або на сковороді, після чого викладаємо на м'ясо цибулю і запікаємо в мультиварці ще близько 15 хвилин. Можна відразу викласти м'ясо з цибулею в мультиварку і запікати до готовності.
5. На гарнір можна подати салат, свіжі овочі або будь-який інший гарнір з каші або картоплі. Соус також можна приготувати будь-який на ваш розсуд. З індичкою відмінно поєднується томатний і вершковий часниковий соуси.