Рецепт Медальйони з баранини фото

Медальйони з баранини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Баранина
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Романтична вечеря
Гарячі страви

Взагалі, медальйони - це блюдо для гурманів, але насправді я вам пропоную дуже простий рецепт медальйонів з баранини, запевняю, ваші гості будуть в захваті!

Я думаю, цей рецепт приготування медальйонів з баранини яскраво демонструє, що навіть найвишуканіші страви насправді не вимагають ні особливих зусиль, ні фінансових витрат. А тепер подумайте, скільки б ви за таке м'ясо віддали б в ресторані? Ось ось! Так що я розповім, як приготувати медальйони з баранини, а ви вже спробуйте їх зробити!

  • Баранина - 600 грам
  • Бекон - 4-5 скибочок
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 1 штука
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Спеції - За смаком
медальйони з баранини - фото крок 1
1. Отже, м'ясо нарізаємо порційними шматочками, трохи відбиваємо молоточком, загортаємо в шматочки бекону по краю. Закріплюємо мотузкою або зубочисткою.
медальйони з баранини - фото крок 2
2. Солимо, перчимо і посипаємо усілякими приправами. Масло розтоплюємо на сковороді, обсмажити м'ясо з усіх боків, але найбільше - з боків.
медальйони з баранини - фото крок 3
3. Коли зарум'яниться, додамо лук і часник. Зменшуємо вогонь, закриваємо кришкою, чекаємо, поки м'ясо не буде готове повністю.
медальйони з баранини - фото крок 4
4. Рекомендую подавати зі свіжим салатом. Смачного!

Схожі рецепти