Медальйони з баранини
(покроковий рецепт з фото)
Взагалі, медальйони - це блюдо для гурманів, але насправді я вам пропоную дуже простий рецепт медальйонів з баранини, запевняю, ваші гості будуть в захваті!
Я думаю, цей рецепт приготування медальйонів з баранини яскраво демонструє, що навіть найвишуканіші страви насправді не вимагають ні особливих зусиль, ні фінансових витрат. А тепер подумайте, скільки б ви за таке м'ясо віддали б в ресторані? Ось ось! Так що я розповім, як приготувати медальйони з баранини, а ви вже спробуйте їх зробити!
- Баранина - 600 грам
- Бекон - 4-5 скибочок
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 1 штука
- Вершкове масло - 30 грам
- Спеції - За смаком
1. Отже, м'ясо нарізаємо порційними шматочками, трохи відбиваємо молоточком, загортаємо в шматочки бекону по краю. Закріплюємо мотузкою або зубочисткою.
2. Солимо, перчимо і посипаємо усілякими приправами. Масло розтоплюємо на сковороді, обсмажити м'ясо з усіх боків, але найбільше - з боків.
3. Коли зарум'яниться, додамо лук і часник. Зменшуємо вогонь, закриваємо кришкою, чекаємо, поки м'ясо не буде готове повністю.
4. Рекомендую подавати зі свіжим салатом. Смачного!