Сирна запіканка з кумкватом
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите екзотику, то сирна запіканка з кумкватом побалує ваші смакові рецептори. Замість кумквата можна використовувати будь-які фрукти і навіть ягоди, запіканка від цього буде тільки смачніше.
Кумкват - дуже ароматний фрукт сімейства цитрусових, з яким сирна запіканка виходить дивно смачною. Можна використовувати цукати, будь-які інші фрукти і навіть ягоди. Сирна запіканка готується традиційним способом і випікається за все 30 хвилин. Перед подачею не забудьте присипати поверхню цукровою пудрою.
- Сир - 600 грам
- Яйце - 2 штуки
- Вершкове масло - 10 грам
- Манна крупа - 80 грам
- Ванільний цукор - За смаком
- Цукор - 100 грам
- Молоко - 100 мілілітрів
- Kumkvat - 150 грам
- Цукрова пудра - За смаком
1. Розтираємо сир з яйцями і цукром до отримання однорідної консистенції.
2. Додаємо манку і молоко, продовжуємо замішувати.
3. Додаємо кумкват, ванільний цукор і борошно. Замішуємо однорідне тісто.
4. Виливаємо сирне тісто в змащену маслом форму і відправляємо в духовку на 30 хвилин. Після випікання даємо пирога трохи постояти, а коли він трохи охолоне, присипаємо цукровою пудрою.
5. Нарізаємо порційно і подаємо до столу.