Рецепт Грушевий пиріг без глютену фото

Грушевий пиріг без глютену
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти , Фрукти , Груша
Без глютену
На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Дуже рекомендую взяти на замітку цей дивно апетитний і нескладний рецепт приготування грушевого пирога без глютену. Корисно і смачно - ідеальне поєднання для десерту.

Опис приготування:

Якщо у вас під рукою не виявилося мигдальної муки - не біда. Ви цілком можете взяти обсмажені горіхи і подрібнити їх у блендері. В разі, коли тісто занадто кришиться і погано ліпиться, можна додати трохи холодної води. До речі, дуже зручно готувати грушевий пиріг без глютену в домашніх умовах на вже готовому коржі, який можна спекти заздалегідь.

  • Мигдалеве борошно - 160 грам
  • Кокосова мука - 60 грам
  • Цукор - 1 Ст. Ложка (краще брати коричневий)
  • Вершкове масло - 6-8 чайних ложок
  • Груша - 3-4 штук
  • Сіль - 1 щіпка
грушевий пиріг без глютену - фото крок 1
1. Насамперед включіть її, розігрійте її до 180 градусів. У глибоку миску надішліть цукор, сіль, миндальную і кокосову борошно. Перемішайте. Розтопити вершкове масло, потроху додавайте, перемішуючи тісто. 2-3 ложки крихти відкладіть в сторону і продовжуйте підливати масло.
грушевий пиріг без глютену - фото крок 2
2. Воно повинно вийти ось такий консистенції - добре лепіться в руках. Доповнити цей простий рецепт грушевого пирога без глютену можна також натуральними ароматизаторами: корицею, ваніллю, цитрусової цедрою.
грушевий пиріг без глютену - фото крок 3
3. Підготуйте жароміцних форму. Викладіть крихту, сформуйте корж. Працювати з таким тестом одне задоволення, воно м'яке і прекрасно ліпиться. Тепер потрібно відправити форму в духовку хвилин на 12-15, щоб корж трохи підрум'яниться. Можна накрити тісто листом пергаменту, а зверху насипати квасоля або горох, щоб корж в процесі випічки не піднімалося.
грушевий пиріг без глютену - фото крок 4
4. Паралельно очистіть від серцевини груші, наріжте їх тонкими скибочками. Можна при бажанні скропити їх невеликою кількістю соку лимона. Викладіть фрукти на корж.
грушевий пиріг без глютену - фото крок 5
5. Зверху присипте заздалегідь відкладеної крихтою, відправте форму в духовку. Випікайте грушевий пиріг без глютену в домашніх умовах близько 30-40 хвилин.
грушевий пиріг без глютену - фото крок 6
6. Ось такий смачний і апетитний десерт вийде в результаті. Перед подачею до столу пиріг можна присипати цукровою пудрою, доповнити вершками або кулькою морозива. Приємного чаювання!

Схожі рецепти