Хлібці без глютену
(покроковий рецепт з фото)
Хлібці без глютену - це хлібці, які супер корисні для тих, кому за 40. Клейковина - клейку речовину, що міститься в зернових. Наші хлібці без глютену готуються з мигдалем. Смачно і корисно!
Хлібці без глютену з даного рецептом - це не тільки корисно, але ще і смачно, і дуже красиво. Такі хлібці користуються у нас вдома шаленою популярністю, при тому, що готуються дуже просто і досить швидко. Хлібці без глютену я зазвичай подаю з ніжним кроповою кремом, приготованим з йогурту (або сиру) з кропом і зеленою цибулею. Бажаю приємного апетиту і міцного здоров'я!
- Мигдаль - 1, 5 склянки
- Морська сіль - 1 Чайна ложка
- Яйце - 2 штуки
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Сухе молоко - 1/4 склянки
У блендері розмелюють мигдаль з сіллю.
До дрібної крихти.
Додаємо сухе молоко і змішуємо.
Додаємо яйця і вливаємо оливкову молоко. Ретельно перемішуємо.
Виходить досить густе тісто.
Тісто викладаємо на пергамент, зверху накриваємо ще одним листом пергаменту і розгортає тісто максимально тонко. Знімаємо верхній шар паперу, нарізаємо рівними кубиками і відправляємо в розігріту до 110 градусів духовку на 50-60 хвилин.
Готові хлібці дістаємо, даємо їм охолонути і потім подаємо до столу. Смачного!