Кокосове печиво без глютену
(покроковий рецепт з фото)
Дуже простий рецепт смачного печива на основі кокосової стружки. За смаком, як печиво "кокосанка", але без використання яєць. Хрустке зовні, м'яке всередині, для любителів кокоса - просто знахідка.
Нижче я дам покроковий опис, як приготувати кокосове печиво без глютену. Для приготування використовується тільки трохи рисової муки, тому печиво не містить глютену. Замість в'яленої вишні можна додати будь-які інші ягоди або шматочки шоколаду.
- Кокосова стружка - 1 Склянка
- В'ялена вишня - 1/4 склянки
- Рисове борошно - 1/4 склянки
- Топінамбур сироп - 8-9 Ст. Ложок
- Рисове молоко - 4-5 Ст. Ложок
Підготуйте всі інгредієнти.
Змішайте 6 ст. Ложок сиропу топінамбура і 3 ст. Ложки рисового молока.
Додайте кокосову стружку, рисове борошно і в'ялену вишню. Добре перемішайте.
Потім додайте ще 2-3 ст. Ложки сиропу і 1-2 ст. Ложки молока. Тісто має бути липким, пластичним і добре кататися в кульки. Приберіть тісто на 15 хвилин в холодильник.
Скачайте кульки. Випікайте печиво 12-15 хвилин при температурі 180 градусів.
Кокосове печиво без глютену готове, смачного!