Рецепт Печиво без глютену фото

Печиво без глютену
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Сухофрукти , Чорнослив , Ізюм
Дієтичне харчування , Без глютену
На швидку руку
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Навіть таке маленьке ласощі, як печиво, можна приготувати без глютену. Смачне і хрустке печиво без глютену. Ділюся рецептом.

Опис приготування:

Печиво без глютену виходить дуже смачним, і дієтично корисним. Глютен викликає здуття живота, розлади кишечника і болі в животі. Тому по можливості обмежите себе цим продуктом. Для цього досить замінити пшеничне і житнє борошно на горохову або рисову. Я пропоную вам печиво без глютену саме з рисової муки. Приємного чаювання.

  • Рисове борошно - 2 склянки
  • Порошок для випічки - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Обкладинка - 1, 5 чайних ложки
  • Цукор - 1 Склянка
  • Маргарин - 100 грам (рослинний.)
  • Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка (або ванілін.)
  • Соеве молоко - 50 мілілітрів
печиво без глютену - фото крок 1
Спочатку змішайте всі сухі інгредієнти.
печиво без глютену - фото крок 2
Розм'якшіть маргарин.
печиво без глютену - фото крок 3
Потім змішайте всі інгредієнти в одній чашці, залийте соєвим молоком. Замісити тісто.
печиво без глютену - фото крок 4
Зліпити з маленьких шматочком тесту печива. Викладіть на деко, покритий пекарської папером. Випікати печиво без глютену досить 5-10 хвилин.
печиво без глютену - фото крок 5
Готове печиво дістаньте з духовці і посипте цукровою пудрою. Дайте йому трохи охолонути, і можна подавати до столу.

Схожі рецепти