Рецепт Мигдальне печиво без глютену фото

Мигдальне печиво без глютену
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто , Горіхи
Без глютену
На полуденок
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 14
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Смачне, корисне і легке в приготуванні печиво. Любителям мигдалю особливо рекомендую! Печиво можна приготувати на полуденок дітям або подати до святкового столу. У будь-якому випадку всім сподобається.

Опис приготування:

Печиво рекомендується для людей, у яких є алергія на глютен, які хочуть схуднути або для тих, хто хоче прискорити або нормалізувати роботу шлунка. Це смачне і одночасно корисне ласощі. Його без побоювань можна давати дітям. Докладну інструкцію, як приготувати мигдальне печиво без глютену, читайте в цьому рецепті нижче.

  • Несолоне масло - 125 грам (кімнатної температури )
  • Цукрова пудра - 125 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Екстракт мигдалю - 1/4 чайних ложки
  • Борошно - 250 грам
  • Мелений мигдаль - 75 грам
  • Цукрова пудра - 1 Ст. Ложка (для прикраси)
1
За допомогою міксера збивайте масло з цукровою пудрою до тих пір, поки суміш не стане блідою і пишною. Сюди ж вбийте яйця і змішайте все до однорідності.
2
У цю масу додайте мигдальний екстракт, просійте борошно і подрібнений мигдаль. Перемішайте тісто до однорідної консистенції.
3
Загорніть тісто в плівку і приберіть в холодильник на 60 хвилин.
4
Розігрійте духовку до 170 градусів. На деко викладіть папір для випічки.
5
Дістаньте тісто з холодильника і розкачайте приблизно до товщини 0, 5 см.
За допомогою формочок вирізуйте печива і викладайте їх на деко. У центр кожного печива помістіть цілісний мигдаль і легенько притисніть.
6
Випікайте 12-14 хвилин до легкої золотистої скоринки по краях.
7
Готові печива остудіть на деках приблизно 10 хвилин. Перед подачею посипте їх цукровою пудрою. Смачного!

Схожі рецепти