Мигдальне печиво без борошна

Мигдальне печиво без борошна
Кількість порцій: 20-25 Час приготування: 40 хв.
Іноді дуже хочеться солодкого і смачної випічки, але ... Дієта або страх поправитися. Але від цього менше солодкого не хочеться. Вас виручить це блюдо — мигдальне печиво без борошна.

опис приготування:

Воно не настільки калорійно, як випічка з борошна, але таке ж смачне. А може і ще смачніше.

  • мигдаль— 300 грам
  • яйце— 1 штука
  • цукор— 150 грам
  • Ванільний цукор— 2 чайних ложки
Мигдальне печиво без борошна - фото крок 1 1. Очищений мигдаль залийте окропом хвилин на 10. Тоді ви зможете легко очистити мигдальні зерна від шкірки. Очистіть мигдаль і просушіть.

Мигдальне печиво без борошна - фото крок 2 2. Подрібніть мигдаль в блендері ось до такого стану.

Мигдальне печиво без борошна - фото крок 3 3. Перемішайте в окремому посуді мигдаль подрібнений, цукор і ванільний цукор.

Мигдальне печиво без борошна - фото крок 4 4. Окремо збийте яйце. Якщо до цього яйце полежить в холодильнику і буде холодним, то його легше буде збити. Додайте в суху суміш яйце і перемішайте всю масу.

Мигдальне печиво без борошна - фото крок 5 5. Вологими руками з отриманої маси зліпити невеликі коржі за таким розміром, які ви хочете печеньки. На деко постеліть пергаментний папір або просто змастіть її маслом. Викладіть печиво на деко і випікайте близько 20-25 хвилин. тільки стежте, будь ласка, за своєю духовкою. У мене духовка слабка і печиво турбувалося 25 хвилин. Моя подружка за 15 хвилин ледь не спалила таке печиво. Так що все залежить від духовки.

Схожі рецепти

Мигдальне печиво без глютену

Мигдальне печиво без глютену

смачне, корисне і легке в приготуванні печиво. Любителям мигдалю особливо рекомендую! Печиво можна приготувати на полуденок дітям або подати до святкового столу. У будь-якому випадку всім сподобається. опис приготування: Печиво рекомендується для людей, у яких є алергія на глютен, які хочуть с...

читати далі
Крихке мигдальне печиво

Крихке мигдальне печиво

Найлегше і повітряне печиво, яке зникає за лічені хвилини. Дуже добре підходить до ароматного кави. Рекомендую цей рецепт для всіх, хто обожнює миндальную випічку. опис приготування: дороги ласуни, поділюся з вами рецептом приготування неймовірно смачного печива! Рецепт складається з самих зви...

читати далі
Китайське мигдальне печиво

Китайське мигдальне печиво

хрустке, ніжне, апетитне і нескладне печеньіце хочу запропонувати вам повторити в домашніх умовах. Якщо ви любите випічку з горішками, то цей рецепт обов'язково оціните. Рекомендую на замітку! опис приготування: покажу, як приготувати китайське мигдальне печиво. Цей рецепт відрізняється тим, щ...

читати далі
Мигдальне арахісове печиво

Мигдальне арахісове печиво

вишукане, хрустке печиво без краплі олії і борошна. Робиться дуже швидко, а з'їдається ще швидше. Спробуйте його обов'язково! опис приготування: Це печиво з ароматом мигдалю і арахісу нікого не залишить байдужим. Якщо у вас немає мигдальної муки, то смолите мигдаль до стану борошна. Цукор може...

читати далі
Мигдальне печиво з лавандою

Мигдальне печиво з лавандою

Лаванда - це не тільки ароматна трава для косметичних засобів або до трав'яному чаю, з неї можна зробити відмінне печиво. Розповім про рецепт, як приготувати мигдальне печиво з лавандою. опис приготування: Печиво виходить м'яке і розсипчасте. Зберігайте його в герметичному контейнері або накри...

читати далі