Рецепт Китайське мигдальне печиво фото

Китайське мигдальне печиво
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка , Солодке , Печиво
Кількість порцій: 20-24
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Хрустке, ніжне, апетитне і нескладне печеньіце хочу запропонувати вам повторити в домашніх умовах. Якщо ви любите випічку з горішками, то цей рецепт обов'язково оціните. Рекомендую на замітку!

Опис приготування:

Покажу, як приготувати китайське мигдальне печиво. Цей рецепт відрізняється тим, що використовується горішок цілком, а не мука мигдалю в тісто. Інгредієнтів трохи, процес нескладний, результат - класний. На мій погляд, це відмінний приклад домашньої випічки для всієї родини. Запам'ятовуйте!

  • Вершкове масло - 55 грам
  • Борошно - 1 Склянка
  • Цукрова пудра - 1/3 склянки (якомога більше до смаку)
  • Яйце - 1/2 штуки(+ 1 білок)
  • Ванільний екстракт - 1/2 чайних ложки
  • Сіль - 1/3 чайних ложки
  • Розпушувач - 1/2 чайних ложки
  • Мигдаль - 20-24 штук
китайське мигдальне печиво - фото крок 1
1. Вершкове масло розітріть з сіллю і цукровою пудрою. Додайте ванільний екстракт, яйце, просіяне борошно, розпушувач.
китайське мигдальне печиво - фото крок 2
2. Готове тісто скачайте в кулю, загорніть в плівку і приберіть на півгодини в холодильник. За цей час розігрійте до 165 градусів духовку.
китайське мигдальне печиво - фото крок 3
3. Розділіть тісто приблизно на 20 шматочків. Скачайте в кульки і викладіть на деко, застелене пергаментом. Змастіть збитим білком і зверху викладіть мигдаль.
китайське мигдальне печиво - фото крок 4
4. Випікайте хвилин 15 до румяности.
Приємного чаювання!

Схожі рецепти