Китайське мигдальне печиво
(покроковий рецепт з фото)
Хрустке, ніжне, апетитне і нескладне печеньіце хочу запропонувати вам повторити в домашніх умовах. Якщо ви любите випічку з горішками, то цей рецепт обов'язково оціните. Рекомендую на замітку!
Покажу, як приготувати китайське мигдальне печиво. Цей рецепт відрізняється тим, що використовується горішок цілком, а не мука мигдалю в тісто. Інгредієнтів трохи, процес нескладний, результат - класний. На мій погляд, це відмінний приклад домашньої випічки для всієї родини. Запам'ятовуйте!
- Вершкове масло - 55 грам
- Борошно - 1 Склянка
- Цукрова пудра - 1/3 склянки (якомога більше до смаку)
- Яйце - 1/2 штуки(+ 1 білок)
- Ванільний екстракт - 1/2 чайних ложки
- Сіль - 1/3 чайних ложки
- Розпушувач - 1/2 чайних ложки
- Мигдаль - 20-24 штук
1. Вершкове масло розітріть з сіллю і цукровою пудрою. Додайте ванільний екстракт, яйце, просіяне борошно, розпушувач.
2. Готове тісто скачайте в кулю, загорніть в плівку і приберіть на півгодини в холодильник. За цей час розігрійте до 165 градусів духовку.
3. Розділіть тісто приблизно на 20 шматочків. Скачайте в кульки і викладіть на деко, застелене пергаментом. Змастіть збитим білком і зверху викладіть мигдаль.
4. Випікайте хвилин 15 до румяности.
Приємного чаювання!
Приємного чаювання!