Мигдальне арахісове печиво
(покроковий рецепт з фото)
Вишукане, хрустке печиво без краплі олії і борошна. Робиться дуже швидко, а з'їдається ще швидше. Спробуйте його обов'язково!
Це печиво з ароматом мигдалю і арахісу нікого не залишить байдужим. Якщо у вас немає мигдальної муки, то смолите мигдаль до стану борошна. Цукор можете регулювати під себе. Печиво кладіть на невеликій відстані один від одного, так як воно збільшиться в розмірі. Смачного!
- Арахісова паста - 100 грам
- Яєчний білок - 1 штука
- Мигдалеве борошно - 50 грам
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Ванілін - За смаком
Складові.
Змішайте мигдалеве борошно, розпушувач, цукор і ванілін.
Додайте арахісову пасту, білок, замісіть тісто.
Скачайте з маси 10 кульок, покладіть на змащений маслом деко. Придавите верх вилкою.
Випікайте в гарячій духовці при t = 180 приблизно 12 хвилин.
Виймайте, остудіть і подавайте.
Смачного!