Просте арахісове печиво
(покроковий рецепт з фото)
Печиво з обладнаний ароматом арахісу, з хрусткою скоринкою і ніжною текстурою в серединці. Робиться швидко і просто.
У цьому печиво тон смаку задає арахісова паста. Саме вона надає печінкою неповторний аромат. Воно виходить досить солодке, так що цукор можете регулювати на свій смак. Малюнок можна і не завдавати. Смачного!
- Борошно - 240 грам
- Арахісова паста - 120 грам
- Куряче яйце - 1 штука
- Вершкове масло - 90 грам
- Цукор - 200 грам
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Ванілін - За смаком
Складові.
Збийте м'яке масло з цукром до пухкої маси.
Продовжуйте збивати і додайте яйце. Збийте до однорідної маси. Додайте арахісову пасту і збийте знову.
Змішайте просіяне борошно, розпушувач, ванілін і сіль. З'єднайте обидві маси і замісити м'яке тісто.
Зробіть з тіста кульки завбільшки з волоський горіх і покладіть на змащене деко. Потім зробіть візерунок на верху за допомогою зубчиків вилки надавав на верх печива.
Випікати в гарячій духовці при t = 180 протягом 10-14 хвилин.
Дайте охолонути і подавайте.
Смачного!