Арахісове печиво
(покроковий рецепт з фото)
Хочете приготувати дуже просте, смачне і неймовірно ароматне арахісове печиво в домашніх умовах? Тоді поспішайте запам'ятати цей приголомшливий рецепт і повторіть його на своїй кухні.
Цей варіант, як приготувати арахісове печиво, припаде до смаку всім любителям домашньої випічки. До речі, в рецепт можна використовувати не тільки горіхи, але і арахісове масло, наприклад. Печиво виходить в міру хрустким, дуже ніжним і апетитним. Корисно і нескладно, що може бути краще?
- Борошно - 350 грам
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Цукор - 150 грам (навпіл білий з коричневим )
- Яйце - 2 штуки
- Молоко - 2-3 Ст. Ложок
- Рослинна олія - 100 мілілітрів
- Арахіс - 120-150 грам
1. Для початку викладіть горішки на сковороду або деко і підсушіть трохи. У глибокій мисці з'єднайте просіяне борошно з розпушувачем, вбийте туди яйця, додайте білий і коричневий цукор.
2. Влийте рослинне масло і трохи молока. Підсушений арахіс подрібніть (можна в однорідну борошно або так, щоб залишилися відчутні шматочки). Додайте в мисочку і перемішайте все як слід.
3. Тепер можна почати формувати арахісове печиво в домашніх умовах. Візьміть трохи тесту і скачайте кулькою. Духовку до цього часу розігрійте до 160 градусів.
4. Викладіть у жароміцних форму на відстані один від одного.
5. Трохи притисніть кожен кульку пальцем або виделкою, наприклад. Надішліть деко в духовку і випікайте приблизно 20-25 хвилин.
6. Ось і весь секрет, як приготувати арахісове печиво. Перед подачею на стіл остудіть трохи і при бажанні доповніть цукровою пудрою або глазур'ю. Смачного!