Рецепт Арахісове печиво фото

Арахісове печиво
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Молочні продукти, Яйця, Горіхи, Молоко, Арахіс
Вегетаріанське харчування
На полуденок, Для дітей
Випічка, Печиво

Хочете приготувати дуже просте, смачне і неймовірно ароматне арахісове печиво в домашніх умовах? Тоді поспішайте запам'ятати цей приголомшливий рецепт і повторіть його на своїй кухні.

Цей варіант, як приготувати арахісове печиво, припаде до смаку всім любителям домашньої випічки. До речі, в рецепт можна використовувати не тільки горіхи, але і арахісове масло, наприклад. Печиво виходить в міру хрустким, дуже ніжним і апетитним. Корисно і нескладно, що може бути краще?

  • Борошно - 350 грам
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 150 грам (навпіл білий з коричневим )
  • Яйце - 2 штуки
  • Молоко - 2-3 Ст. Ложок
  • Рослинна олія - 100 мілілітрів
  • Арахіс - 120-150 грам
арахісове печиво - фото крок 1
1. Для початку викладіть горішки на сковороду або деко і підсушіть трохи. У глибокій мисці з'єднайте просіяне борошно з розпушувачем, вбийте туди яйця, додайте білий і коричневий цукор.
арахісове печиво - фото крок 2
2. Влийте рослинне масло і трохи молока. Підсушений арахіс подрібніть (можна в однорідну борошно або так, щоб залишилися відчутні шматочки). Додайте в мисочку і перемішайте все як слід.
арахісове печиво - фото крок 3
3. Тепер можна почати формувати арахісове печиво в домашніх умовах. Візьміть трохи тесту і скачайте кулькою. Духовку до цього часу розігрійте до 160 градусів.
арахісове печиво - фото крок 4
4. Викладіть у жароміцних форму на відстані один від одного.
арахісове печиво - фото крок 5
5. Трохи притисніть кожен кульку пальцем або виделкою, наприклад. Надішліть деко в духовку і випікайте приблизно 20-25 хвилин.
арахісове печиво - фото крок 6
6. Ось і весь секрет, як приготувати арахісове печиво. Перед подачею на стіл остудіть трохи і при бажанні доповніть цукровою пудрою або глазур'ю. Смачного!

Схожі рецепти