Крихке мигдальне печиво
(покроковий рецепт з фото)
Найлегше і повітряне печиво, яке зникає за лічені хвилини. Дуже добре підходить до ароматного кави. Рекомендую цей рецепт для всіх, хто обожнює миндальную випічку.
Дороги ласуни, поділюся з вами рецептом приготування неймовірно смачного печива! Рецепт складається з самих звичайних інгредієнтів, а час приготування не займе у вас більше 20 хвилин. Хрустке, з яскраво вираженим мигдальним смаком печиво обов'язково порадує ваших рідних і близьких.
- Мигдаль - 300 грам
- Яєчні білки - 2 штуки
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Цукрова пудра - 6 Ст. Ложок
- Ванільний екстракт або ванільний цукор - 1 Чайна ложка
- Сіль морська - За смаком
1
Приготуйте миндальную борошно. Для цього неочищений мигдаль помістіть в чашу блендера і подрібніть.
2
Збийте яєчний білок. Потім додайте трохи цукрової пудри і дві щіпки морської солі. Знову гарненько збийте.
3
Додайте миндальную борошно, ванільний екстракт і сметану. Акуратно перемішайте мигдальне тісто.
4
Розігрійте духовку до 170 градусів.
5
Деко застеліть папером для випічки.
6
За допомогою ложки викладіть тісто в формі коржів, залишаючи між печивом невелику відстань.
7
Випікайте протягом 10 хвилин. Готове печиво посипте цукровою пудрою і подавайте до столу. Приємного всім апетиту!