Рецепт Пісочне печиво без глютену фото

Пісочне печиво без глютену
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Борошно , Рисове борошно
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 35 хв.

Ділюся рецептом дуже смачного пісочного печива без глютену. Підійде для алергіків, веганів і тих, хто любить кулінарні експерименти. Солодке, розсипчаста, тане в роті. Просто пальчики оближеш!

Опис приготування:

Докладніше, як приготувати пісочне печиво без глютену, я розповім нижче. Кокосове масло можна використовувати нерафіновану, якщо любите смак кокоса, або замінити на маргарин. З борошна можна ще взяти вівсяну.

  • Заголовок для палітурки - 50 грам
  • Масло кокосове рафінована - 100 грам (кімнатної температури)
  • Цукор - 80 грам
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Рисове борошно - 150 грам
  • Вода - 50-100 мілілітрів
пісочне печиво без глютену - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
пісочне печиво без глютену - фото крок 2
Змішайте обидва види борошна і розпушувач в мисці.
пісочне печиво без глютену - фото крок 3
Масло збийте з цукром до білого кольору.
пісочне печиво без глютену - фото крок 4
До масляної суміші додайте борошно, розітріть в крихту. Поступово почніть вливати воду, поки тісто не стане однорідним.
пісочне печиво без глютену - фото крок 5
Накрийте тісто харчовою плівкою і приберіть в холодильник на 10 хвилин.
пісочне печиво без глютену - фото крок 6
Розкачайте тісто завтовшки 1 см. За допомогою формочок або склянки виріжте печиво. Викладіть печиво на деко, наколи виделкою. Випікайте 12-15 хвилин при температурі 180 градусів.
пісочне печиво без глютену - фото крок 7
Пісочне печиво без глютену готове, смачного!

Схожі рецепти