Пісочне печиво без глютену
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся рецептом дуже смачного пісочного печива без глютену. Підійде для алергіків, веганів і тих, хто любить кулінарні експерименти. Солодке, розсипчаста, тане в роті. Просто пальчики оближеш!
Докладніше, як приготувати пісочне печиво без глютену, я розповім нижче. Кокосове масло можна використовувати нерафіновану, якщо любите смак кокоса, або замінити на маргарин. З борошна можна ще взяти вівсяну.
- Заголовок для палітурки - 50 грам
- Масло кокосове рафінована - 100 грам (кімнатної температури)
- Цукор - 80 грам
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Рисове борошно - 150 грам
- Вода - 50-100 мілілітрів
Підготуйте всі інгредієнти.
Змішайте обидва види борошна і розпушувач в мисці.
Масло збийте з цукром до білого кольору.
До масляної суміші додайте борошно, розітріть в крихту. Поступово почніть вливати воду, поки тісто не стане однорідним.
Накрийте тісто харчовою плівкою і приберіть в холодильник на 10 хвилин.
Розкачайте тісто завтовшки 1 см. За допомогою формочок або склянки виріжте печиво. Викладіть печиво на деко, наколи виделкою. Випікайте 12-15 хвилин при температурі 180 градусів.
Пісочне печиво без глютену готове, смачного!